'KOJI GENIJALNI UM JE OVO SMISLIO, I TO BAŠ NA OVAJ DAN': / Prometni krkljanjac u Zagrebu, zatvorili jednu traku tamo gdje nikako nisu trebali

Image
Foto: snimio: čitatelj

'Čitavo ljeto proveo sam u Zagrebu i svakodnevno vozio ovim dijelom grada. Promet je bio protočan i vozilo se bez ikakvih problema.

9.9.2019.
11:08
snimio: čitatelj
VOYO logo

Jutros je, nakon dvoipolmjesečne ljetne ležernosti u Zagrebu, započela nastava u osnovnim i srednjim školama što je, naravno, rezultiralo poslovičnim prometnim gužvama diljem grada. Iako su velike gužve u prometu na prvi dan nastave i u ovo doba godine očekivane, mnogi Zagrepčani koji se na posao voze preko Jadranskog mosta jutros su ipak bili neugodno iznenađeni.

Poznato je, naime, da u zapadnom dijelu Novog Zagreba traju radovi na rekonstrukciji Remetinečkog rotora, najfrekventnije prometne točke u gradu zbog čega je ondje na snazi poseban režim prometa, a uređene su i privremene pomoćne ceste kako bi se omogućila što bolja protočnost. Jedan čitatelj javio nam se jutros i poslao nam fotografije snimljene oko 9 sati na Jadranskom mostu u smjeru istoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

'Sramotno je da se građani ovako maltretiraju'

"Čitavo ljeto proveo sam u Zagrebu i svakodnevno vozio ovim dijelom grada. Promet je bio protočan i vozilo se bez ikakvih problema. A danas, kada počinje nastava i najveća je gužva, gospoda su tamo postavila neke betonske blokove i zatvorila jednu traku što je izazvalo ogromne gužve koje sežu do zapadnog dijela grada", kazao nam je ogorčeni Zagrepčanin.

Želio je, kaže, ukazati na suludu odluku nadležnih za radove na Remetinečkom rotoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pitam se koji je genijalni um čekao cijelo ljeto, kada je bio smanjeni promet u gradu, da bi na prvi dan škole odlučio zatvoriti jednu traku na ionako problematičnom dijelu prometnice. Sramotno je da se nečijom neodgovornošču, samovoljom i nesposobnošću građani maltretiraju na ovaj način", ustvrdio je naš čitatelj.

Njemu su u Zagrebačkim cestama rekli da je nova regulacija prometa na Remetinečkom rotoru postavljena po rješenju Gradskog ureda za promet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Jutrošnji prometni kolaps kod gradilišta Remetinečkog rotora snimio je i fotograf Pixsella.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Prometni kolaps u Zagrebu kod gradilišta Remetinečkog rotora

Image

Prometni kolaps u Zagrebu kod gradilišta Remetinečkog rotora

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo