Kao u filmu / Kod granice pronađen podzemni laboratorij za uzgoj marihuane: Otkriveno stotine kilograma

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Pronađena su i četiri pištolja, dvije automatske puške, 20.000 eura i velika količina novca u domaćoj valuti markama

26.7.2019.
21:24
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Pripadnici državne policijske Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) otkrili su vješto skrivan laboratorij s velikom halom i tri sušionice, najveći do sada u BiH, nedaleko od granice s Republikom Hrvatskom u kojoj je pod zemljom uzgajana marihuana, izvijestila je u petak SIPA.

Prizori iz video zapisa koji je SIPA dostavila medijima s pretresa obiteljskog imanja oca i sina Radislava i Saše Narančića u općini Srpcu podsjeća na filmske policijske zapljene velikih količina droga kojom trguju narko karteli. U podzemni narkograd na imanju Narančića ulazi se kroz otvor preko kojega je postavljen pokretni stol. U podzemlju je prikazana velika hala za uzgoj marihuane s tri velike sušionice i profesionalno ugrađenom opremom. Postrojenje je opremljeno golemim sustavom ventilacije, navodnjavanja, umjetnog svjetla iznad golemih nasada stabljika marihuane. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U podzemnom dijelu je i laboratorij za uzgoj biljaka te sušionica. Policija je izvijestila da je zaplijenila veću količinu prerađene marihuane, a mediji navode da je riječ o stotinama kilograma. Pronađena su i četiri pištolja, dvije automatske puške, 20.000 eura i velika količina novca u domaćoj valuti markama. Otac i sin Narančić nakon ispitivanja u SIPA-i prelaze u nadležnost Okružnom javnom tužiteljstvu u Banja Luci koje će odlučiti hoće li za njih zatražiti pritvor. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo