paklena linija /

Kobna autobusna linija 269: nakon niza incidenata između vozača i putnika, ovog puta nastradao autobus

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Kamion je otkinuo retrovizor ZET-ovog busa 269 (Borongaj – Sesvetski Kraljevec) na stanici Mlinar iz smjera Sesvetskog Kraljevca. Kamion je samo nastavio voziti dalje.

26.7.2017.
10:38
Borna Filic/PIXSELL
VOYO logo

Autobusna linija 269 stvarno nema sreće s incidentima i neuobičajenim scenama, pa je svaka nova vožnja na ovoj liniji pitanje života i smrti. Inače, ova autobusna linija često kasni, a kada ne kasni, dogodi se nešto zbog čega, opet kasni, piše Zagreb info.

Nakon raznih incidenata između vozača i putnika, ovaj put nastradao je sam autobus. Naime, ovaj put kamion je otkinuo retrovizor ZET-ovog busa 269 na stanici Mlinar iz smjera Sesvetskog Kraljevca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećom, nitko od putnika nije ozlijeđen, a budući da autobus u takvom stanju ne može prometovati, povučen je u garažu i pozvana je interna kontrola. Putnici su premješteni u drugi autobus.

Neuobičajena scena prije 5 dana dogodila se u petak 21. srpnja na istoj liniji, kada  kada su radnici Zrinjevca koji su u Sesvetskom Kraljevcu kosili travu, slučajno razbili staklo ZET-ovog busa. Prilikom košnje kamen ispod kosilice odletio je u staklo autobusa, koji je i tada bio povučen u garažu jer ne može takav prometovati, piše Zagreb info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo