BORBA PROTIV KORONAVIRUSA / Klisović otkrio Direktu kako je biti u samoizolaciji i čime je zaintrigirao ministra zdravstva

U Hrvatskoj imamo samo jednog zastupnika kod kojeg se sumnja na virus

4.3.2020.
8:20
VOYO logo

U Hrvatskoj imamo samo jednog zastupnika kod kojeg se sumnja na virus, SDP-ov Joško Klisović javio se iz samoizolacije i za RTL Direkt kazao da se ministar zdravstva Vili Beroš zainteresirao za njegovu ideju da se organizira psihološka pomoć za ljude koji su u samoizolaciji.

VEZANE VIJESTI

‘’Osjećam se dobro, čini mi se da sam potpuno zdrav. Nisam razvio nikakve simptome kooronavirusa, nemam ni temperature, niti glavobolju, a ne me boli me ni grlo tako da mogu reći da sam u tom smislu potpuno zadovoljan. Epidemiolozi su mi preporučili da odem u kućnu izolaciju zato što sam bio u jednoj prostoriji s osobom kojoj je kasnije dijagnosticiran koronavirus’’, kazao je Klisović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘’Moja obitelj je dobro, naravno u početku kad sam došao prvi dan, gledali su me onako u čudu što je sada, kako će nam se to odraziti na život, koje su to mjere koje moramo poduzeti, ali kako su se odmicali sati, kako su se uvjeravali da ja ustvari nemam nikakve simptome, tako je život u našem kućanstvu bio redovan i uobičajen kao što je svaki dan’’, opisao je zastupnik.

Kazao je i da ga jedan ranije zvao i ministar Beroš: ‘’Bio se zainteresirao za moju ideju da se organizira psihološka pomoć za ljude koji su u samoizolaciji, a koji trpe neko šikaniranje i vrijeđanje ili bilo kakva druge napade koji kod njih stvaraju strahove, anksioznost i tako dalje’’.

‘’Mnogi ljudi su mi rekli da je dovoljno bilo samo to što su bili u Italiji da ih na njihovom radnom mjestu kolege napadaju, tjeraju doma, da su neugodni prema njima, da im ne vjeruju da mogu raditi makar imaju od epidemiologa zeleno svjetlo da stvarno mogu i ministar Beroš se zainteresirao za sudbine tih ljudi, za njihove priče i moram kazati da je brzo djelovao, da su mi se javili iz Ministarstva zdravstva da me informiraju na koji način su osmislili pružanje psihološke pomoći ljudima kojima to treba i mislim da je upravo to ono što građani očekuju - brzu reakciju na njihove potrebe’’, zaključio je Klisović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo