Kiša uzrokovala prometni kaos u Zagrebu!

Zbog jake kiše koja je oko 16 sati počela padati u Zagrebu došlo je od izlijeva vode u podvožnjaku na križanju Aleje Bologne i Škorpikove ulice zbog čega se promet odvijao vrlo otežano.

5.7.2011.
19:21
VOYO logo

Oko 16 sati počeo je padati jaki pljusak praćen grmljavinom na području Zagreba, te je zbog velike količine vode koja je pala u kratkom vremenu za promet zatvoren podvožnjak na križanju Aleje Bologne i Škorpikove ulice.

Iz policije su javili da se promet odvijao otežano, te da se promet na spomenutom križanju odvijao obilaznim ulicama. Riječ je o vodi visine od oko 30 centimetara zbog koje je promet bio onemogućen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Intervenirali su i vatrogasci koji su ispumpali vodu iz podvožnjaka, te je promet na tom normaliziran. U međuvremenu smo doznali kako su prometni čepovi nastali diljem grada, pogotovo u zapadnom dijelu gdje su zabilježene kolone dugačke i po nekoliko kilometara.

Dodatnom pogoršanju stanja u prometu na ulicama Zagreba 'pomogla' je i nesretna činjenica da je jaki pljusak pao u vrijeme kada su brojni građani s posla odlazili prema svojim domovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201107050340006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo