Kerum, uz galamu, šakama izbacio goste restorana

'Ovo je moje, ovo sam krvavo steka', neće meni nik'o ovdje dolazit radit nered', galamio je Kerum u petak navečer tjerajući iz svog restorana u Splitu skupinu mladića.

6.12.2009.
15:13
VOYO logo

Splitski gradonačelnik Željko Kerum ovog je petka ponovno bio akter u jednom incidentu, kojem je malo nedostajalo da preraste u fizički sukob.

Naime uz pomoć nekoliko svojih prijatelja, iz svog restorana Sky u prodajnom centru Joker u Splitu izbacio je skupinu mladića koja je pravila nered na tradicionalnoj Noći Zagvožđana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je počelo sat vremena nakon početka fešte na kojoj su se već sedmu godinu okupili viđeniji Zagvožđani. Šanku, za kojim su stajali Kerum, predsjednik Hajduka Joško Svaguša, član NO Hajduka Ivica Livaja te voditelj Skya Damir Karaman, prišla je tada grupa od šest mladića koji su galamom i skakanjem na Joline pjesme odmah privukli pažnju.

No čini se da su na feštu došli nepozvani, jer za događanje nisu imali potrebne ulaznice, a svjedoci kažu da ih je pustio jedan od redara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad su pretjerali, Kerum ih je pokušao smiriti, a kad nije uspio, piše Jutarnji list pozivajući se na svjedoke, došlo je do naguravanja u kojem je gradonačelnik izgrednike potiskivao prema stepenicama, praćen Svagušom i Livajom.

"Ovo je moje, ovo sam krvavo steka', neće meni niko ovdje dolazit radit nered", vikao je Kerum dok su događaj pratile psovke. Razmirica se nastavila na katu niže, da bi na koncu redari uspjeli udaljiti skupinu čije je ponašanje smetalo Kerumu i njegovom društvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Incident od petka policiji nije nitko prijavio, a voditelj restorana Sky na spomen je reagirao riječima: "Nemam pojma".

Inače, među ostalima, na Noći Zagvožđana koja je jedna od najpopularnijih zavičajnih zabava u Splitu posljednjih godina bili su i dožupani Luka Brčić i Visko Haladić, pa zapovjednik Hrvatske ratne mornarice admiral Ante Urlić, načelnik Zagvozda Miroslav Gaće, tamošnji župnik Jakov Cikojević...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-200912040048006

arti-200912010118006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo