Kerum traži savjetnika i nudi plaću od 12.000 kuna

Iako je najavio štednju, Željko Kerum odlučio je 12.000 kuna plaće ponuditi čovjeku koji bi mu bio savjetnik za gospodarska pitanja.

13.1.2012.
10:33
VOYO logo

Iako su zbog krize koja je itekako pogodila splitski proračun najavili štednju, u tamošnjoj Gradskoj upravi odlučeno je da treba zaposliti još radne snage. Tako je gradonačelnik Željko Kerum raspisao natječaj kojim traži savjetnika za gospodarstvo te višeg suradnika za gospodarska pitanja.

Plaća i do 12.000 kuna

U uvjetima natječaja stoji da kandidat za savjetnika mora biti magistar ili stručni specijalist prava ili ekonomije, dok bi mu radni zadaci bili: proučavanje i stručna obrada najsloženijih pitanja iz područja malog i srednjega gospodarstva te poljoprivrede, ali i pripremanje akata, izvješća i analiza iz tog područja... Slobodna Dalmacija piše da bi Kerumov savjetnik trebao pratiti i osmišljavati projekte za apliciranje na natječaje Europske unije, pripremati programe cjeloživotnog obrazovanja, te na koncu surađivati i koordinirati gradske aktivnosti s Gospodarskom i Obrtničkom komorom. Plaća bi se savjetniku kretala između 10.000 i 12.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobar odaziv

"Zbog potreba Službe za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj, Grad je raspisao natječaj za primanje u službu jednog savjetnika za gospodarska pitanja i jednog višeg stručnog suradnika za gospodarska pitanja. Rok za prijavu na natječaj istekao je 29. prosinca 2011. godine, pristigle molbe su obrađene i u tijeku je natječajna procedura", kazala je voditeljica Odsjeka za zajedničke službe Snježana Vrdoljak.

Za radno mjesto Kerumovog savjetnika javilo se ukupno 14 kandidata, 13 ih je ispunjavalo uvjete. Za posao višeg stručnog suradnika zainteresirana su bila 23 kandidata, ali uvjete je ispunjavalo njih 18. Svi oni trebali bi pristupiti testiranju idući tjedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo