SVEMIRSKI LOVAC NA UCJENE / Keanu Reeves u još jednom SF-u

Image

U nastanku je holivudska inačica iznimno uspješne animirane serije "Cowboy Bebop".

26.1.2009.
13:06
VOYO logo

Keanu Reeves se, postaje sve očitije, gadno navukao na znanstvenu fantastiku pa, nakon remakea "Dana kad se Zemlja zaustavila", radi još jedan SF.

"Cowboy Bebop" je baziran na japanskom animiranom filmu istog naziva koji prati avanture skupine svemirskih lovaca na ucjene. Keanu će glumiti njihovog vođu Spikea Spiegela, a radnja će se, kao i u crtiću, odvijati 2071. godine. Film će, prema prvim informacijama, radi ista ekipa kao i crtani izvornik, samo uz, za Hollywood neophodne, američke glumce. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reeves je ujedno i prva akvizicija koju su osigurali producenti "Bebopa", no kao termin premijere i dalje se navodi sredina sljedeće godine.  Kao predložak za scenarij poslužit će osam godina stari dugometražni crtić istog naziva kojeg je stvorio tandem Shinichiro Watanabe/Yoshiyuki Takei.   

Prije nego što otputuje u svemir, Keanu će se vratiti u 18. stoljeće u "47 Ronin". U tom povijesnom fantasyju glumit će jednog od četrdeset sedam samuraja koji traže osvetu za svog mučki ubijenog učitelja. Zanimljivo, "Ronin" bi u svjetska kina trebao stići u otprilike isto vrijeme kada i "Cowboy Bebop".  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo