zaprimili dojavu / Karlovački policajci spasili život nepokretnoj baki: u zadnji tren probili se do snijegom zatrpane kuće

Image
Foto: KAportal

Karlovački policajci spasili su život starici koja je promrzla i gladna legla u krevet, kao i njezinog psa koji je pomoć dočekao u dvorištu

27.2.2018.
21:06
KAportal
VOYO logo

Karlovački policajci zaprimili su dojavu mještanina Tušilovića koji je bio zabrinut zbog svoje 89-godišnje susjede koja živi sama, a na pozive mu se nije javljala. Policajci su izašli na teren, no zbog snijega nisu mogli do kuće pa su pozvali djelatnike zimske službe da im pročiste put. U kuću su ušli uz pomoć vatrogasaca te u hladnoj sobi pronašli nepokretnu baku, javlja KAportal.

"Odmah su zatražili intervenciju Hitne medicinske pomoći te je 89-godišnjakinja liječnički zbrinuta, a policija je o svemu obavijestila člana uže obitelji koji živi u inozemstvu. Ujedno, policijski službenici obavijestili su i nadležne službe za zbrinjavanje životinja jer je u dvorištu pronađen i pas vlasnice, potvrdili su u karlovačkoj policiji, u kojoj su ponosni na svoje djelatnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policajci su i danas na terenu i na raspolaganju potrebitima. Na zamolbu predstavnika Gradskog društva Crvenog križa Karlovac njihove su aktiviste prevezli do udaljenog zaseoka na području Donjeg Sjeničaka jer sami nisu bili u mogućnosti svojim vozilom doći do konkretne lokacije. Zajedno su dio puta i pješačili jer je put bio neprohodan za vozilo te su starijoj osobi predali hranu i ostale potrepštine. U narednim danima isto će biti učinjeno i za još nekoliko osoba s tog područja koje su zatražile pomoć, navode iz policije, piše KAportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo