KARAMARKO PROMPTNO REAGIRAO NA FACEBOOKU: / 'Već ih žurim ubilježiti na svoje ime, a očekujem i tužbu za ratno profiterstvo'

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midžor

"Kvazimedijski jurišnici podsjetili su me kao pravi Djed Mraz i otkrili mi da sam zapravo bogat čovjek.

2.1.2018.
17:12
PIXSELL, Slavko Midžor
VOYO logo

Tjednik Nacional objavio je u novom broju da je bivši predsjednik HDZ-a i bivši potpredsjendik Vlade Tomislav Karamarko vlasnim nekretnina višemilijunske vrijednosti, a koje nije naveo u svojoj imovinskoj kartici. Nacional također tvrdi da posjeduje dokumente koji potvrđuju tu informaciju te navode da je Karamarko u Katastru Grada Zagreba upisan kao osoba koja se nalazi u posjedu polovice najmanje milijun i pol eura vrijedne vile u elitnom zagrebačkom naselju Bukovac.

Image
TAJNO BOGATSTVO TOMISLAVA KARAMARKA: /

Bivši šef HDZ-a u imovinskoj kartici prešutio nekretnine milijunske vrijednosti?

Image
TAJNO BOGATSTVO TOMISLAVA KARAMARKA: /

Bivši šef HDZ-a u imovinskoj kartici prešutio nekretnine milijunske vrijednosti?

Image

"Cilj je doznati sve o mojoj (ne)poznatoj političkoj ambiciji"

Nije dugo trebalo čekati na Karamarkovu reakciju. On se oglasio putem Facebooka te uz novogodišnju čestitiku svojim prijateljima i pratiteljima sarkastično odbacio tvrdnje da je u imovinskoj akrtici zatajio vlasništvo nad vrijednim nekretninama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prenosimo Karamarkovu objavu: "Poštovani prijatelji, želim vam sretnu i uspješnu 2018. godinu. Nadam se da vam je počela dobrim vijestima i u izvrsnom raspoloženju. Meni je otpočela više nego uspješno! Naime, kvazimedijski jurišnici posjetili su me kao pravi Djed Mraz i otkrili mi da sam zapravo bogat čovjek. Prema njihovim "neumoljivim dokazima", danas sam bogatiji za nekoliko iznimno vrijednih nekretnina od Zadra do zagrebačkog Bukovca. Već žurim iste nekretnine ubilježiti u katastru i gruntovnici na svoje ime, a nakon toga očekujem tužbu za ratno profiterstvo. Na kraju ćemo vidjeti tko koga uvjerljivije tuži! Netko je dobro primijetio: "Neprijatelji su ti uvijek najbolji odvjetnici".

U ovoj prozirnoj igri (a)nacionalne bojne, cilj je zapravo doznati sve o mojoj (ne)poznatoj političkoj ambiciji. O tome zasad mogu reći, kao običan Hrvat, da je moja politička misao ista kao uvijek i vrlo je bliska Orbanovoj božićnoj poruci", napisao je Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo