KARAMARKO O MILANOVIĆU: / "Ponaša se kao pomahnitali Djed Mraz"

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko poručio je premijeru Zoranu Milanoviću da se ponaša kao pomahnitali Djed Mraz.

10.9.2015.
19:03
Kristina Stedul Fabac
VOYO logo

"Milanović se ponaša kao pomahnitali Djed Mraz, koji u određenom trenutku, s tuđom karticom koja je u debelom minusu, kupuje poklone i dijeli ih, zato jer mu to treba za izbore.

Međutim, vlasnik te kartice su hrvatski građani i sve će to platiti hrvatski građani", kazao je Karamarko u intervjuu za Dnevnik HRT-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nove je odluke premijera Milanovića nazvao predizbornim populizmom.

MILANOVIĆ ŽESTOKO PO KARAMARKU: “Znamo tko će biti agent stranih banaka – Karamarko”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Služi se engleskim, ali ne prevodi Shakespearea

Na pitanje uči li engleski pod stare dane, kako je to Milanović rekao, Karamarko je odgovorio cinično: "Da, sad sam u 97., 98. godini".

"Naravno da se služim engleskim, ali ne prevodim Shakespearea. Niti jedan ozbiljan razgovor sa strancima, sve što sam radio, nije bilo bez prevoditelja", kazao je Karamarko i dodao da "kao premijer neće ulaziti u razgovore bez prevoditelja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sudbina nekog dogovora ne može ovisiti o nijansama mog poznavanja engleskog jezika", dodao je.

"Tu i tamo ima čudne izjave"

Karamarko je kazao kako nije gledao intervju u kojem ga je Milanović nazvao političkom kukavicom, ali je "slušao komentare o tome".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Milanović tu i tamo ima čudne izjave. Biti kukavica nakon što tri i pol godine na čelu stranke pobjeđujem na izborima, nakon što smo izradili pravi konzistentni program za oporavak države, to nije politički kukavičluk", objasnio je Karamarko i dodao da je kukavičluk za njega "kada netko ne prizna da radi loše.

Kada je voditeljica kazala kako je Milanović uvjeren je da će pobijediti na izborima Karamarko je odgovorio da je "očito vrijeme nekakvih viceva".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam na čemu bazira taj optimizam. Zadužio je državu za 100 milijardi kuna, izgubljeno je skoro 100 tisuća radnih mjesta, iselilo je 100 tisuća ljudi", objasnio je.

"Milanović želi profitirati u zadnji čas"

Na komentar Milanovića da je Karamarko "agent banaka" kazao je kako su "agenti banaka i sluge banaka "oni koji su hrvatsku doveli pred dužničko ropstvo, oni koji su zadužili 100 milijardi kuna".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je kako vlada u posljednji trenutak vuče populističke mjere te da Milanović sučeljavanjem "želi profitirati u zadnji čas".

Kazao je kako ne želi sudjelovati u lošoj atmosferi koju Milanović širi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On mora objasniti zašto je hrvatski narod zavukao u mišju rupu, u krater", kazao je Karamarko u intervjuu za HRT.

HRT/Danas.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo