o izbornim rezultatima /

Karamarko: 'Izborom predsjednice Republike počelo je razdoblje izlaska iz političke međunarodne izolacije'

Image
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL

Odluka HDZ-a da baš Grabar-Kitarović bude njegova kandidatkinja za tu funkciju opravdana je rezultatima koje je predsjednica Republike postigla u prvoj godini svog mandata, istaknuo je Karamarko

11.1.2016.
14:15
Grgur Zucko/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko podsjetio je u ponedjeljak da je prije godinu dana Kolinda Grabar-Kitarović izabrana za predsjednicu Republike istaknuvši kako je od toga dana "počelo razdoblje izlaska iz političke međunarodne izolacije u kojoj se Hrvatska nalazila".

"Na današnji dana prije točno godinu dana, 11. siječnja 2015., Republika Hrvatska dobila je predsjednicu Republike nakon još jednog izbornog poraza SDP-a na čelu sa Zoranom Milanovićem. Tog dana počelo je razdoblje izlaska iz političke međunarodne izolacije u kojoj se Hrvatska nalazila, a koje će biti završeno odlaskom Milanovića s mjesta premijera, poslije petog uzastopnog izbornog poraza. Izbornom pobjedom Kolinde Grabar-Kitarović opet su nam otvorena vrata demokratskih država u svijetu", napisao je Karamarko na svom facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka HDZ-a da baš Grabar-Kitarović bude njegova kandidatkinja za tu funkciju opravdana je rezultatima koje je predsjednica Republike postigla u prvoj godini svog mandata, istaknuo je Karamarko.

"U ostvarivanju izvrsnih državničkih rezultata predsjednicu Republike nije omeo niti premijer na odlasku svojim ponašanjem koje je ponekad išlo daleko ispod granice dobrog kućnog odgoja i koje je kršilo sve poznate norme javnog nastupa ozbiljnog političara", poručio je Karamarko na svom facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo