HAK IZDAO UPOZORENJA / Kaos na cestama: Zastoji i gužve, stoji se u kolonama. Nesreće i jak vjetar stvaraju probleme

Image
Foto: HAK

Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama

11.3.2024.
8:39
HAK
VOYO logo

Kolnici su mjestimice mokri i skliski. Zbog jakih se pljuskova ponegdje zadržava veća količina vode na kolniku. Ponegdje ima i magle. Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama. Vozačima HAK savjetuje da prilagode vožnju uvjetima na cestama i pripaze na sigurnosnu udaljenost između vozila.

Image
ŠTO SE TO DOGAĐA U ZAGREBU? /

Nesnosne gužve nisu samo zbog radova, stručnjak upozorava: 'Ovaj grad više ne može bez toga'

Image
ŠTO SE TO DOGAĐA U ZAGREBU? /

Nesnosne gužve nisu samo zbog radova, stručnjak upozorava: 'Ovaj grad više ne može bez toga'

Zastoji zbog velike gustoće prometa

Izvanredne situacije na autocestama: prometna nesreća na autocesti A1 na 321.+150 km između čvora ŠIBENIK i čvora VRPOLJE u smjeru Dubrovnika, a promet se vodi jednom prometnom trakom. Vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h. Nadalje teretno vozilo je u kvaru na autocesti A4 Goričan-Zagreb kraj čvora SESVETE u smjeru Goričana. Promet se vodi jednom prometnom trakom uz ograničenje brzine 40 km/h.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog vjetra: samo za osobna vozila otvorena je dionica Jadranske magistrale (DC8) na mostu Ston između čvorova Prapratno i Doli (poluotok Pelješac). Obilazak za ostala vozila je preko Stona (DC414); na državnoj cesti Vaganac-Korenica-Udbina-Ondić (DC1) te između graničnog prijelaza i mjesta Ličko Petrovo Selo (DC217) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila).

Povećana je gustoća prometa uz povremene zastoje: na autocesti A2 Zagreb-Macelj pred čvorom Zagreb zapad iz smjera Zaprešića prema Zagrebu kolona je 4 km. Na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Zagreb zapad i Buzin u smjeru zapada. Na autocesti A4 Goričan-Zagreb između čvorova Popovec i Zagreb istok u smjeru Zagreba, kolona je oko 3 km. Na Jadranskoj magistrali na prilazima Splitu te kod Šibenskog mosta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvanredne situacije na državnim cestama: zbog vode na kolniku otežano se vozi na Jadranskoj magistrali (DC8) u Zadru, Turnju, Biogradu i Sukošanu. Također zbog većeg odrona zatvorena je državna cesta DC109 između mjesta Luka i Savar na Dugom otoku.

POGLEDAJTE VIDEO: Tjedan ćemo započeti kišom, pripremite kišobrane

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo