POJAČAN PROMET / Kaos na A3 zbog prometnih nesreća: Stvara se ogromna kolona

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju. Vozi se po suhim kolnicima bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje su u tijeku radovi. Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama

14.6.2024.
19:28
VOYO logo

Kaos na A3 Zagreb Lipovac zbog prometnih nesreća. Kako javlja HAK prometna nesreća dogodila se na autocesti A3 na 137+700 km između čvora Novska i čvora Okučani na kolniku u smjeru Lipovca. Vozi se uz ograničenje brzine od 80 km/h. Zbog prometne nesreće na 120+800 km autoceste A3 na kolniku u smjeru Lipovca vozi se u koloni usporeno sa povremenim zastojima uz ograničenje brzine od 60 km/h. Kolona se povećava. Duljina kolone 3 km.

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju. Vozi se po suhim kolnicima bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje su u tijeku radovi. Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama.Vozače se moli za strpljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povećana je gustoća prometa:

  • na autocesti A1 između čvorova Lučko i Bosiljevo 2 u smjeru juga;
  • na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Zagreb zapad i Zagreb istok u smjeru istoka, vozi se usporeno u koloni uz povremene zastoje; kolona u smjeru čvora Zagreb zapad na autocesti A2 Zagreb-Macelj duga je oko 3 km;
  • na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Nova Gradiška i Okučani (kolona 3 km) te Lužani i Slavonski Brod Zapad u smjeru Lipovca.

POGLEDAJTE VIDEO: Bartulica u Ferrariju otišao iz DP-a

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo