KAMO ZA PRODUŽENI VIKEND? / Imamo više od 100 razloga zašto je najsjevernija hrvatska županija idealna destinacija za odmor

Image

Međimurje je pravi dokaz da za uspjeh u turizmu nije potrebna obala i more

15.4.2020.
12:02
VOYO logo

Produženi vikendi su idealna prilika za mini godišnji odmor, a ovaj lipanj nas je razveselio s čak dva takva vikenda. Ako još nemate nikakve planove, a želite pobjeći iz gradske gužve i uživati u predivnoj prirodi, imamo savršeno mjesto za vas!

Međimurje, koje je ponosni nositelj brojnih priznanja i nagrada u turizmu, prometnulo se u našu najuspješniju destinaciju kontinentalnog turizma. Ova najsjevernija hrvatska županija je dokaz da za uspjeh u turizmu nije potrebna obala i more, već kvalitetna i šarolika ponuda koja će potaknuti goste na razne aktivnosti. Bilo da tražite odmor, wellness, avanturu, odličnu gurmansku ponudu ili vrhunska vina, Međimurje daje sve to, ali i puno više!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, gostoljubivi Međimurci svojim gostima daju čak više od 100 besplatnih doživljaja, što znači da za svakih 250,00 kuna jednokratne potrošnje dobivate kupon koji možete iskoristiti za:

  • sport i yogu
  • ulaznice za posjete muzejima i zbirkama
  • vođene turističke ture
  • degustacije vrhunskih vina i slasnih jela
  • korištenje e-bikea
  • ulaznice za evente
  • adrenalinske avanture

Ako vam ovo nije dovoljno, možda vas privuče činjenica da svi korisnici kupona ulaze u nagradnu igru kojom imaju šansu osvojiti vrijedne nagrade! Više o ovoj ponudi saznajte na stranicama TZ Međimurje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image

Što nudi Međimurje?

Nema tih riječi koje mogu u potpunosti opisati ljepote međimurskog kraja, jednostavno ih trebate doživjeti. Zapravo je zapanjujuće kako tako mali teritorij Međimurske županije ima toliko bogatstvo sadržaja. Od brojnih prirodnih ljepota i spomenika kulture do čuvanja tradicije i raznih događanja. Dodajte na to i iznimno gostoprimstvo Međimuraca i imate recept za savršen odmor. Ako nemate ideje kako provesti vrijeme u Međimurju, mi smo složili mali vodič sa sadržajima za svaki ukus:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sve one koji žele više zdravlja i opuštanja

Image

Ponuda vrhunskog wellness centar i termomineralnih bazena Temple of life nije ostavila ravnodušnim čak ni najzahtjevnije europske znalce opuštanja i regeneriranja uma i tijela te su Termama Sveti Martin dodijelili znak Europske destinacije izvrsnosti za wellnes i zdravstveni turizam.

Za sve one koji ni na odmoru ne mogu mirovati

Image

Ako ste željni uzbuđenja, Međimurje ima široku ponudu adrenalinskih vodenih aktivnosti u aquaparku Martilandia , teniskih i golf terena ili jurnjave quadovima. Poseban ponos Međimurske županije su izvrsno uređene biciklističke rute gdje možete u punom sjaju doživjeti pejsažne ljepote i pitoreskna naselja ovoga kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sve one koji vole finu klopu

Image

Ako vam cure sline na samu pomisao na meso 'z tiblice i međimursku gibanicu, onda morate dođi u Međimurje da iskusite te autohtone okuse. Gastro mapa Međimurja cvjeta iz godine u godinu, tako je danas vrhunski gastronomski užitak garantiran u desetak restorana okupljenih pod znakom "Međimurski zlatni gurman". Predvodi ih legendarna Mala hiža koja nosi preporuke Michelina te vodiča Gault & Millau.

Za sve one koji uživaju u dobrom vinu

Image

Vijugava Međimurska vinska cesta otkrit će vam sve tajne domaćeg vrhunskog vina. Ponudu čini nekoliko desetaka uređenih vinskih podruma i kušaonica gdje možete kušati i kupiti iznimna vina, od bogate ponude bijelih (pušipel, graševina, chardonnay, traminac, žuti muškat, rajnski rizling…) do pokojeg crnog i rose vina. Uz vinsku cestu nalaze se brojni sadržaji poput restorana, vidikovaca, šetnica pa cijelo iskustvo postaje dio jedne zaokružene priče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sve one željne istraživanja kulture i zabave

Image

Bogatu povijest Međimurja se isplati istražiti obilaskom spomenika kulture i povijesnih lokaliteta od posebnog značaja. Ovdje možete istražiti lokalne muzeje, crkve, dvorac Zrinski ili naučiti posebnost međimurske popevke. Također, Međimurje nudi i živahnu kulturnu scenu sa brojnim manifestacijama, koncertima i festivala poput već čuvenog Forestlanda te svojim gostima osigurava sadržaj i zabavu u bilo koje doba godine.

Iskoristite ovu priliku da istražite najsjeverniji dio Hrvatske i pritom ostvarite pravo na gratis doživljaj Međimurja i sudjelovanje u nagradnog igri za još slađe međimurske uspomene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za detaljnije informacije o bogatim turističkim ponudama posjetite stranice TZ Međimurje.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sadržaj donosimo u suradnji s TZ Međimurje.

Image
Image
Image
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo