SNIMKA IZ KLETI / Kakva je politička sudbina Žarka Tušeka? 'HDZ-ovci govore da mora preuzeti odgovornost'

Reporter RTL-a Ilija Radić u RTL-u Danas komentirao je moguću političku sudbinu Žarka Tušeka

27.1.2021.
18:49
VOYO logo

Reporter RTL-a Ilija Radić u RTL-u Danas komentirao je moguću političku sudbinu predsjednika krapinsko-zagorskog HDZ-a  i saborskog zastupnika Žarka Tušeka nakon što je objavljena snimka njegova razgovora s vijećnikom iz Oroslavja Viktorom Šimunićem. 

Premijer Plenković danas nije dao izjavu nakon rasprave u Saboru, dok RTL nije mogao dobiti niti gostovanje Tušeka ili ministra Malenicu. Radić je rekao da je dojma da je HDZ-ovce više pogodio drugi dio snimke u kojem je Tušek prozvao ministre i govorio loše o Vladi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministar Aladrović je danas rekao da će Tušek morati objasniti svoje riječi i stranačkom čelništvu i ministrima u Vladi. Radić je razgovarao s HDZ-ovcima koji su mu rekli da će se o svemu razgovarati na razini stranke i da Tušek mora biti svjestan situacije u koji je doveo sebe i stranku i očekuju od njega da preuzme odgovornost. 

Radić kaže da je teško prejudicirati Tušekovu sudbinu, ali ako je suditi prema nedavnom primjeru sisačko-moslavačkog župana Ive Žinića, može se vidjeti kako se HDZ ponaša prema onima koji postanu teret stranci. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo