KONCERTI I EKOLOŠKE AKCIJE /

Kako pokrenuti šibensku umjetničku scenu i pritom biti ekološki osviješten zna Udruga Oksid

Image
Foto: Šibenski portal

S ciljem razvitka jedne nove i drugačije trajne kulturne i umjetničke institucije u Šibeniku već godinu dana djeluje Udruga Oksid, a kako točno pomažu svojoj zajednici u umjetničkom i kulturnom smislu objasnio je Ante Papak koji je u Udrugu uključen od samog početka.

13.5.2016.
13:15
Šibenski portal
VOYO logo

Cilj im je spajati korisno s ugodnim, a sve je počelo prošle godine kada su predsjednik Udruge Ivan Smolić, dopredsjednik Ivan Lučić i tajnik Udruge Danijel Bačelić-Medić, zajedno s Markom Peranom, Krunom Malenicom i Antom Papkom došli na ideju da pokrenu svoju zajednicu glazbenim događajem koji se pokazao kao pun pogodak.

"Riječ je o koncertu simboličnog naziva TLM. Naime, obzirom da smo iz Ražina kratica od ‘Too loud music’ učinila nam se zgodnom da pokažemo senzibilitet prema radnicima TLM-a koji su u teškoj situaciji. Sve su to skoro naši susjedi i poznanici, pa čisto onako, da se ne zaboravi gdje živimo i kakvo nam je trenutno stanje u državi općenito", rekao je Papak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije ništa bolja situacija i po pitanju glazbenih festivala i alternativnih okupljališta za mlade, nastavlja Ante, pa smo odlučili ‘zasukati rukave’ po tom pitanju i napraviti nešto za sve Šibenčane, kao i goste iz susjednih županija.

Više o djelovanju Udruge Oksid pročitajte na Šibenskom portalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo