Kako ocjenjujete dvije godine vladavine Kosorice?

'Preuzela je mandat od Sanadera na početku gospodarske krize. Tu, nažalost, nije napravljeno ništa', zamjera Kosorici Milanović.

1.7.2011.
18:11
VOYO logo

Povodom godišnjice odlaska Ive Sanadera koji je Jadranku Kosor odredio za svoju nasljednicu, novinari su u Saboru pitali šefa SDP-a Zorana Milanovića i predsjednika Sabora Luku Bebića kako ocjenjuju dvije godine mandata Jadranke Kosor.

http://www.infopunkt.tv/embed.php?id=3168&video=1&bgcolor=FFFFFF&sirina=596

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Preuzela je mandat od Ive Sanadera, njegova je nasljednica, i to na početku gospodarske krize. Tu, nažalost, nije napravljeno ništa", počeo je Milanović. No, priznaje joj više doprinosa završetku pregovora, a ne zaboravlja ni ovdje na Sanadera.

"Pregovori s Europskom unijom su išli nešto bolje i to se može smatrati završenim poslom koji je trajao dugi niz godina. Dakle, još od one koalicijske Vlade, i Sanader je imao tu neke zasluge. I onda na kraju njena uloga na čelu Vlade. I to je došlo do kraja", komentira Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Opravdanje u suvremenosti i budućnosti'

Predsjednik Sabora Bebić njen je mandat ocijenio uspješnim.

"Završili smo pregovore i to vrlo uspješno, onda kad su nam neki prorokovali da će se produžiti još godinu ili dvije dana.Ja mislim da je to u redu", kazao je Bebić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.infopunkt.tv/embed.php?id=3168&video=2&bgcolor=FFFFFF&sirina=596

"Ova Vlada je imala hrabrosti donijeti neke nepopularne odluke koje su našle svoje opravdanje u suvremenosti i u budućnosti, nadam se", izjavio je novinarima, zaključujući da do kraja godine očekuje povećanje brutodomaćeg proizvoda i zaposlenosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja mislim da ćemo ovu godinu završiti na uzlaznom trendu. Ako je to tako, onda je to bilo uspješno, a jest tako. Onda je to uspješno za budućnost Hrvatske".

Vezani članci:

arti-201107010299006 arti-201107010103006 arti-201007010712006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo