MLADI POLAZNIK TEŠKO OZLIJEĐEN / Kadet i instruktor stradali tijekom obuke na vojnom poligonu kod Karlovca!

Image
Foto: KAportal

Obojica pripadnika OS RH odmah su prevezena u Opću bolnicu Karlovac gdje su podvrgnuti hitnom medicinskom tretmanu

27.4.2016.
14:28
KAportal
VOYO logo

Dvojica pripadnika Oružanih snaga RH, danas u srijedu 27. travnja 2016., oko 13 sati teško su ozlijeđeni uslijed eksplozije koja se dogodila tijekom specijalističke obuke na vojnom poligonu "Cerovac" kod Karlovca, piše na stranicama MORH-a.

Obojica pripadnika OS RH odmah su prevezena u Opću bolnicu Karlovac gdje su podvrgnuti hitnom medicinskom tretmanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Do nesreće na poligonu Cerovac kod Karlovca došlo je tijekom redovitih obučnih aktivnosti. Stradala su dva pripadnika OSRH koji su vrlo brzo nakon nesreće zbrinuti i prevezeni do bolnice", rekao je načelnik Glavnog stožera general Mirko Šundov koji je vrlo brzo nakon nesreće pristigao u Opću bolnicu Karlovac, prenosi KAportal.

Nastradali pripadnici Oružanih snaga nalaze se na obradi, 23-godišnji polaznik temeljne časničke izobrazbe trenutno je u operacijskoj sali, a časnik Hrvatske vojske koji je na obuci bio instruktor je u pripremi za operaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi polaznik je, rekao je Šundov, s područja Dalmacije i zadobio je ozljede opasne po život što je potvrdio i sanacijski upravitelj OB Karlovac Suad Crnica. Ranjeni instruktor je s područja Zagreba.

Na novinarski upit o kojoj se vrsti eksploziva radi, Šundov nije odgovorio već samo napomenuo da treba pričekati rezultate istrage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o nesreći doznajte na stranicama KAportala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo