JURIČAN SE SAM POZVAO NA PRVU SABORSKU SJEDNICU: / 'Gordane znajte - kad visoko podignemo pobjedničku zastavu korupcije...'

Image
Foto: Pixsell

Nakon što je Zoran Milanović odbio doći na konstituirajuću sjednicu Sabora, Dario Juričan se sam pozvao,

21.7.2020.
9:27
Pixsell
VOYO logo

Predsjednik Republike, Zoran Milanović poručio je kako neće doći na sutrašnju konstituirajuću sjednicu Hrvatskog sabora. Tim se povodom novom-starom predsjedniku Sabora, Gordanu Jandrokoviću, javio redatelj Dario Juričan te sam sebe pozvao na sjednicu kao bivši predsjednički kandidat. "Jandrokoviću, tu sam!", stoji u naslovu Juričanove objave, koju prenosimo u cijelosti.

"Poštovani predsjedniče Sabora, cijenjeni gospodine Gordane Jandrokoviću!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš izabrani predsjednik Zox se probudio te priopćio da neće doći na svečanu sjednicu Sabora. Time je već u ovih prvih par udarničkih mjeseci dosegnuo predviđenu petogodišnju količinu zoranizama. Eto umorio se i treba mu malo odmora, barem do kraja ljeta, kako bi sa svojim čuvarima i ostalom pratnjom popunio prazne nam jadranske plaže i bolje restorane. Situacija je neizvjesna, ali ne očajavajte, nije nerješiva."

Image
JOŠ JEDAN MILANOVIĆEV POTEZ KOJI ĆE IZAZVATI POLEMIKE: /

Po prvi puta u povijesti, Predsjednik ne dolazi na konstituiranje Sabora

Image
JOŠ JEDAN MILANOVIĆEV POTEZ KOJI ĆE IZAZVATI POLEMIKE: /

Po prvi puta u povijesti, Predsjednik ne dolazi na konstituiranje Sabora

Zoxove zamjene su otpale

"Ovo su, prema izbornim rezultatima, Zoxove moguće zamjene: Kolinda Grabar Kitarović primljena je napokon u Međunarodni olimpijski komitet. Sada će ponovo moći ulaziti u znojne muške svlačionice. To je sve što ju zanima, a Sabor namjerava gledati na TV, tako da ništa od nje. Miroslav Škoro se, nakon onog mandata u kvoti vašeg HDZ-a, eto napokon dočepao mjesta saborskog zastupnika, pa bi kao predsjednik RH bio u sukobu interesa. Uostalom, njega više zanima neki ozbiljniji parking u centru. Ako imate info, molim ponudu u Škorin vječito gladni inbox. Mislav Kolakušić izgubio se negdje u bespućima Bruxellesa. Navodno je tražio antikvarijat s Duceovim drangulijama. Od tada više nije viđen, a nije ga nitko niti tražio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što vidite, nitko od gore navedenih nije u stanju ili u mogućnosti doći. I ostajem vam samo ja, kao utješna nagrada. Ali budimo iskreni - ako Vi možete voditi Sabor, zašto je na bih mogao voditi cijelu Hrvatsku? Stoga očekujem poziv na svečanu sjednicu Sabora."

Zajednički projekti

"Na rubu te sjednice porazgovarat ćemo o našim zajedničkim projektima: Vodiču za jačanje korupcije, oslobađanju Rezača etiketa montiranih sudskih procesa, proglašenju časnog Damira Borasa akademikom. Također ćemo pohvaliti glavnog urednika Brunu Kovačevića što ne pušta u eter HRT-a emisiju Labirint. I za kraj ćemo dogovoriti da me ubacite u onu grupu koja dobiva pinku za 'informiranje opće javnosti o aktivnostima u stvaranju pozitivne poduzetničke klime u RH'. Volim taj fimimedijski miris novca i želim svoj dio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gordane znajte - kad jednog dana visoko podignemo pobjedničku zastavu korupcije, na njoj će biti i kapljica vašeg znoja!

Vaš Dario Juričan, gradonačelnik svemira", stoji u njegovoj obajvi na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo