Josipović se ne usudi kontrolirati svoju kćer Lanu

Dok su mu prazne čaše piva letjele iznad glave, predsjednik Ivo Josipović odgovarao je na brojna pitanja veselih maturanata na zagrebačkom Bundeku.

18.5.2010.
22:15
VOYO logo

Predsjednik Ivo Josipović na pola sata se pridružio tisućama maturanata na zagrebačkom Bundeku. Uz ogradu kojom je na Bundeku bio ograđen prostor za norijadu, predsjednika su i prije nego je ušetao među njih dočekali deseci maturanata koji su se htjeli slikati s njime, raspitati se o stanju u državi, pa su mu čak udijelili i pokoji savjet kako mora voditi državu, piše Novi list.

arti-201005180550006''Ivo, Ivo,...'', vikale su grupice maturanata na Bundeku kad su primijetili da predsjednik dolazi, a u obližnjem šatoru tisuće njihovih vršnjaka pjevale su Bolje biti pijan, nego star.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alkohol je vjerojatno objašnjenje i za to što se nekima omaklo ''Milane, Milane...'', ali i za bačenu plastičnu čašu piva koja je preletjela iznad predsjednikove glave.

Na pitanje jedne maturantice je li se napio na svojoj norijadi, Josipović je odgovorio da nije, a uspješno je izbjegavao odgovoriti na pitanja poput: hoće li uhititi Sanadera, što će biti s Polančecom, te tko je bolji premijer Sanader ili Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinare je, pak, zanimalo je li i njegova kći Lana, maturantica 15. zagrebačke gimnazije, također na Bundeku, a Josipović je odgovorio da je moguće da je i ona negdje među maturantima kojima je došao poželjeti puno sreće u budućnosti.

Je li otac stigao u kontrolu, provjeriti što mu kći radi, uslijedilo je pitanje, na koje je predsjednik odmah odgovorio niječno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ne bi se tata usudio doći u kontrolu'', kazao je predsjednik države, a prenosi Novi list.

Prethodni članak:

arti-201005180556006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo