Josipović napokon ima osiguranje i može putovati

Nakon što je postignut dogovor o tjelohraniteljima, novi predsjednik uputit će se ovih dana na mini turneju po Hrvatskoj jer želi zahvaliti građanima na podršci koju je od njih dobio.

22.1.2010.
9:56
VOYO logo

Ivo Josipović dobio je osobno osiguranje i zadovoljan je njime. Povodom 17. obljetnice akcije Maslenica putuje u Šibenik i Zadar, a sigurno je i da će se s Dubrovčanima družiti 2. veljače na Festi sv. Vlaha. "Ne može sada stići baš u svaku županiju, ali njegova je želja da redovito komunicira s građanima i ovo će biti samo početak" rekli su za Večernji list u njegovu stožeru na Iblerovu trgu. Do inauguracije 18. veljače Josipović će imati pune ruke posla. Prvo je 'odradio' hrvatske medije, a sada ispunjava zahtjeve iz inozemstva, uglavnom iz regije. Tako je razgovarao i za agencije Beta i Tanjug, za beogradski B92, ali i za sarajevsko Oslobođenje i Glas Amerike. "Sedam, osam sati dnevno prolazi u tome, ima još i niz poziva na susrete sa svojim kolegama iz glazbenog miljea, sudjelovanje u kulturnim programima, a ima i još neke obveze na Pravnom fakultetu", istaknula je glasnogovornica Danica Juričić.

U tijeku su i pripreme za inauguraciju novoizabranog predsjednika. Potvrđeno je da će se unutar protokola naći mjesta i za Beethovenovu Odu radosti, koju će vjerojatno izvesti Zagrebačka filharmonija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201001150029006 arti-201001150509006 arti-201001180784006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo