još se ništa ne zna / Još uvijek traje potraga za dvojicom dječaka iz Slavonskog Broda: javite ako znate bilo kakve informacije

Image
Foto: Nestali.hr

Nestanak dvojice dječaka, Luke Marića i Andreja Blaževića iz mjesta Jelas, još uvijek je nepoznat, u potragu se uključila i policija brodsko-posavska

29.9.2017.
10:38
Nestali.hr
VOYO logo

Za sada se ne znaju točni razlozi što je motiviralo dvojicu dječaka da se zapute u nepozatom smjeru, piše Večernji list.

Dvojica dječaka prijatelji su i susjedi iz naselja Jelas u Slavonskom Brodu, četrnaestogodišnjak Luka Marić i godinu dana stariji Andrej Blažević u utorak su se iz svojih domova udaljili i još se nisu vratili. Roditeljima su rekli da će na nakratko izaći, a prijatelji dječaka govore da ne znaju ništa i da ih nisu vidjeli. Baka Luke Marića, Nada, zadnji put ga je vidjela u utorak malo iza 15 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka je dobar dječak, pomalo hiperaktivan kao i većina djece te dobi. Ponekad malo burno reagira, ali nije problematičan. On je već jednom otišao od kuće, ali već drugi dan smo ga našli. Samo je prespavao kod prijatelja. Međutim, sada ga nema već tri dana. Mobitel nije ponio, što mi je čudno jer se inače ne rastaje od njega. Prijatelj mu je navodno ponio mobitel, ali se ne javlja", ispričala je baka Nada.

Roditelji drugog dječaka Andreja Blaževića nisu htjeli komentirati nestanak svoga sina. U potragu se uključila i policija brodsko-posavska. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U mjestu Jelas kruže priče da ih je navodno vidio neki susjed u srijedu te je pretpostavka da će uskoro biti pronađeni.

"Mladi se većinom vrlo brzo vraćaju, a razlozi odlaska od kuće uglavnom su avanturističke prirode, zbog loših ocjena, odnosa u obitelji, ljubavnih problema i slično", rekla je glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo