Kao da je proljeće / Još uvijek se kupamo u suncu. Temperature idu i do 17 stupnjeva

Petak će biti sunčan i topao. Najviša temperatura iznad prosjeka za sredinu veljače, a uz obilje sunca činit će se da je proljeće. Dalmacija se kupa u suncu. Sutra opet toplo uz slab vjetar, a poslijepodne uglavnom sjeverozapadnog smjera dok će sjeverni dio i dalje nad otvorenim morem imati nisku naoblaku

Ana Bago Tomac

Ana Bago Tomac

15.2.2024.
20:34
VOYO logo

Sunčano i iznadprosječno toplo vrijeme imamo i dalje zbog utjecaja polja visokog tlaka zraka, a tek navečer u subotu ili u noći na nedjelju stiže nam prolazno naoblačenje. Dotada možemo uživati u sunčanom i toplom vremenu!

Sutra ujutro opet sunčano, ali razmjerno svježe što se tiče unutrašnjosti. Jutarnja temperatura od -2 koliko će biti u gorskoj Hrvatskoj do 2 ili 3 stupnja u ostatku unutrašnjosti. Na Jadranu slab vjetar, sunčano i između 5 i 9 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan će i u nastavku biti sunčan i topao - sličan današnjem. Najviša temperatura iznad prosjeka za sredinu veljače, a uz obilje sunca činit će se da je proljeće! Na istoku unutrašnjosti pretežno sunčano ili vedro i toplo - temperatura između 14 i čak 17 stupnjeva, a puhat će povremeno umjeren jugoistočnjak.

I Dalmacija se kupa u suncu, sutra opet toplo uz slab vjetar - poslijepodne uglavnom sjeverozapadnog smjera dok će sjeverni dio i dalje nad otvorenim morem imati nisku naoblaku i sumaglicu - uglavnom uz talijansku obalu, no može se povremeno proširiti i do zapadne obale Istre. Sunčano i toplo bit će i u gorskom dijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U noći na nedjelju naoblačit će se u unutrašnjosti, a povremeno će padati i kiša - uglavnom slaba što će potrajati još u nedjelju ujutro. U ponedjeljak magla, a navečer novo naoblačenje i povremena kiša u noći na utorak te u utorak ujutro. Nakon ove promjene malo hladnije uz umjeren sjeveroistočni vjetar.

Na Jadranu sunčano također do ponedjeljka navečer kad će na sjevernom i srednjem Jadranu početi i kiša. Utorak zasad kišovit, oblačan i vjetrovit - puhat će jaka bura s olujnim udarima koja će i u ovim područjima malo sniziti temperaturu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutra i za vikend toplo, uglavnom sunčano - osobito na moru, a pod tim utjecajem onda bit će povoljne i biometeorološke prilike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo