ministarstvo - šuti / Još jedna priča iz Hrvatske: šibenski ured Porezne uprave pet mjeseci nakon ustroja nema pročelnika ni voditelje ispostava

Image
Foto: RTL

Zašto je to tako i kada će biti imenovan novi pročelnik i voditelji ispostava pitali su Ministarstvo financija, na odgovor čekaju već pet dana, ali ni slova još nisu od njih dobili

28.11.2017.
11:42
RTL
VOYO logo

Područni ured Šibenik ponovno je ustrojen 1. srpnja, a iz Ministarstva financija tada su kazali da će na položaje pročelnika i voditelje ispostava bit će raspoređeni službenici koji ispunjavaju stručne uvjete za raspored na navedena radna mjesta, no rješenja do dan danas nisu donesena, piše ŠibenikIN.

Zašto je to tako i kada će biti imenovan novi pročelnik i voditelji ispostava pitali su Ministarstvo financija, na odgovor čekaju već pet dana, ali ni slova još nisu od njih dobili. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Područni ured Šibenik je postojao je sve do 2015. godine, ali onda su područni uredi Zadar, Šibenik, Split i Dubrovnik spojeni u jedan zajednički, Područni ured Dalmacija čije središte je bilo u Splitu, piše ŠibenikIN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo