Još jedna kemoterapija u strašnom životu maloga Nine Zeca

Nino Zec, mali devetogodišnjak koji se gotovo sav svoj život bori s opakom bolešću ponovno je morao na operaciju. Pojavio mu se novi tumor zbog kojega je operiran u Klaićevoj bolnici u Zagrebu.

8.4.2014.
23:34
VOYO logo

O obitelji Zec i malome Nini Zecu pisali smo nažalost već više puta. Nažalost, jer njegove muke i muke njegove obitelji ne prestaju. Devetogodišnjak se jedva sjeća života prije tumora zbog kojega se morao odreći bezbrižnog djetinjstva, pa čak i škole. Gotovo cijeli život oko sebe promatra drugu teško bolesnu djecu koju zove kolege i zajedno sa svojom majkom tješi se kada nekoga od njih nadživi. No, i dalje pronalazi snagu da se bori, kao i njegova majka.

Prije malo više od mjesec dana stanje mu se bilo jako pogoršalo, te je operiran u Klaićevoj bolnici u Zagrebu. Liječnici su mu, javlja nam njegova majka uspjeli spasiti debelo crijevo i bubreg koji je tumor već zahvatio. Markeri su međutim i dalje visoki i mali Nino sada mora, ponovno, na kemoterapiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško je i opisati hrabru borbu tog dječaka i njegove majke, koja je na izmaku snaga. Obitelj, koja osim Nine ima još četiri sina i kćer, živi od jedne plaće i socijalne pomoći u Brežanama Lekeničkim. Zbog skupog liječenja i teških prilika uvelike ovise od pomoći dobrih ljudi kojima, poručila je gospođa Zec, od srca zahvaljuje što joj u velikoj nevolji pomažu.

Ako i sami želite pomoći, možete to dogovoriti pozivom gospođi Zec na +385 91 989 91 26.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novčana sredstva možete uplatiti na tekući račun dječakovog oca Miše Zeca u Zagrebačkoj banci na HR962360000-3238542201 ili na žiro račun HR892360000-3116137154.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo