lista zvijezda sve duža / Još dobrih vijesti za obožavatelje Gilmorica: Jess i Rory će ponovno obnoviti ljubav?

Image
Foto: Screenshot

Glumačkoj postavi 'Gilmorica' pridružit će se i Milo Ventimiglia, koji je u seriji glumio Roryjinog dečka Jessa Marianoa

11.2.2016.
11:42
Screenshot
VOYO logo

Nakon što su obožavatelji Gilmorica slavili danima objavu kako se omiljena majka i kćer vraćaju na male ekrane, danas im stiže nova vijest koja će im definitivno uljepšati dan. Naime, glumačkoj postavi pridružit će se i Milo Ventimiglia, koji je u seriji glumio Roryjinog dečka Jessa Marianoa.

Dok su fanovi bili uvjereni kako je njihova ljubav suđena, serija je dobila neočekivani zaokret kada se Jess preselio u Kaliforniju na kraju treće sezone, a Rory je utjehu pronašla u naručju Logana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ventimiglia je također poznat po ulogama u serijama Heroji i Šaptaći.

Za nove četiri 90-minutne epizode popularnih Gilmorica, od kojih će svaka predstavljati jednu sezonu, okupit će se Lauren Graham (Lorelai), Alexis Bledel (Rory), Scott Patterson (Luke), Kelly Bishop (Emily), Sean Gunn (Kirk) i Keiko Agena (Lane). Od bitnijih uloga zasad ostaje pitanje povratka Melisse McCarthy koja je glumila ulogu simpatične kuharice . Ona je u međuvremenu ostvarila zavidnu glumačku karijeru na velikom platnu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo