Očekuje se i do 200.000 posjetitelja / Još deset dana do glazbenog spektakla godine - Ultra festivala!

Nakon devetog po redu INmusic festivala koji je u tri dana okupio oko 70.000 posjetitelja, selimo nešto južnije. Split je spreman za najveći glazbeni spektakl godine, Ultra Music Festival koji se druge godinu zaredom održava na Poljudu. I dok se prošle godine na njemu okupilo oko 100.000 ljudi, organizatori vjeruju kako će se ove godine ta brojka možda i udvostručiti.

2.7.2014.
17:52
VOYO logo

Ostalo je još samo devet dana do najvećeg party spektakla u našoj regiji - Ultra Europe i ove godine priprema oduševiti apsolutno sve svoje posjetitelje! Na održanoj pressici u Splitu brojke su govorile više od riječi - u grad stiže više preko 150 tisuća posjetitelja iz čak 100 zemalja svijeta.

Atmosferu će začiniti više od 100 DJ-eva koji će svirati na 5 pozornica. David Guetta,Alesso, Armin Van Buuren, Afrojack, Carl Cox i mnogi drugi dat će sve od sebe da od 11. do 13. srpnja zabave ludu publiku!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Ultra Europe će ove godine osim provjerene zabave imati i noviteta. Na zapadnoj obali u Splitu, priprema se opaki party zagrijavanja, a ondje će biti i naš Top hr. koji će u nedjelju, 13. srpnja biti odličan glazbeni uvod za Ultru!

''Imamo 'warm-up' party u četvrtak na zapadnoj obali za posjetitelje iz cijeloga svijeta koji će poslužiti kao svojevrsna dobrodošlica svima prisutnima'', rekao je Joe Bašić, organizator Ultra Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kad se već dobro partija, treba dobro i izgledati! Boris Banović je priredio pravo malo modno iznenađenje - dizajnirao je kolekciju BB za Ultra Europe!

''Modeli su sportski, u ljetnom stilu, raznih boja ali ništa pretjerano, tako da se mogu nositi cijelu godinu'', objasnio je Banović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Onima koji odgovore na pitanje kako se zove modna linija Borisa Banovića, dijelimo mušku i žensku odjevnu kombinaciju! Najbrži muškarci će postati ponosni vlasnici hlača i majice s kapuljačom, dok će žene osvojiti vruće hlačice i prigodni t-shirt. Odgovore šaljite na exkluziv@rtl.hr. Treći dar ide onome koji poželi, i tako u mejlu i naznači -  dvije ulaznice za tri dana Ultra Europe! Požurite! Za sve ostale, brzo na prodajno mjesto ticket.hr, po svoju kartu!

Naša emisija Ultra Report i ove će godine na RTL-u 2  uživo prenositi atmosferu s Ultre, a brojni Dj-evi će upravo u 18-satno, televizijskom spektaklu pričati pred našim kamerama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već znate ono što je očito   - izvrsne zabave neće nedostajati! Stoga, dođite, partijajte i budite dijelom ludog party spektakla! Ultra Europe i ovog će ljeta biti najbolji elektronski festival!

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo