nova sezona Hawaii Five-0 / Jeste li spremni za drugi val?

U drugoj sezoni moderne inačice kultne serije o elitnoj policijskoj postrojbi Hawaii Five-0, specijalni odred na havajskom otočju nastavlja borbu protiv terorista, organiziranog kriminala i krijumčara ljudi. Drugi val gledamo gledamo u srijedu, 1. svibnja, na RTL Televiziji od 23:40 sati.

23.4.2013.
12:00
VOYO logo

Nakon smrti guvernerke Patricije Jameson, u novim epizodama upoznajemo njezinu zamjenu, guvernera Sama Denninga (Richard T. Jones), koji uvodi promjenu u elitnu policijsku postrojbu. Osim dobro znanih likova s kojima smo prolazili svaku akciju u prvoj sezoni - Stevea McGaretta (Alex O'Loughlin), vođe odreda, detektiva Dannyja „Danno“ Williamsa (Scott Caan), Chin Ho Kellyja (Daniel Dae Kim), te lijepe i neustrašive Kono (Grace Park) - u premijernim epizodama nove sezone upoznajemo i nove glavne likove - dr. Maxa Bergmana (Masi Oka) i Lori Weston (Lauren German). Lauren German, jedna od najseksipilnijih glumica prema Maxim časopisu, istaknula se ulogama u hororcima – „Teksačkom masakru motornom pilom“ (2013),  „Hostelu 2“  i „The Divide“, dok se u novoj sezoni  „Hawaii Five-0“ pojavljuje kao prinova odreda i nova atrakcija muškom gledateljstvu. Masi Oka kao geeky mrtvozornik dr. Max Bergman, koji se proslavio u znanstveno-fantastičnoj seriji „Heroji“ kao Hiro Nakamura, za koju je bio nominiran „Zlatnim globusom“, još jedno je veliko pojačanje glumačke postave. Još jedna glumačka novina jest pojava Terryja O'Quinna, najpoznatijeg po ulozi u kultnoj seriji „Izgubljeni“. O'Quinn, kao Joe White, u čak 11 epizoda serije druge sezone, kao umirovljeni visoki pomorski časnik i Stevu McGarettu očinska figura, spašava Stevea iz  klopke Wo Fata.

U novim epizodama, nakon što je Steve McGarett uhićen za ubojstvo guvernerke, Danny u pomoć zove Joea Whitea, McGarrettovog mentora kako bi razriješio slučaj. Victor Hesse (James Marsters) kojem je Wo Fat (Mark Dacascos) zapovjedio da ubije McGaretta, nenamjerno pomaže Mcgarettu kada ga ozlijedi nožem, a ovaj odlazak u bolnicu koristi kao nenadanu priliku za bijeg. Kono (Grace Park), koja je suspendirana iz havajskog odreda pomaže Chin Hou (Daniel Dae Kim) da prati jednog od Wo Fatovih ljudi, u nadi da će uspjeti pronaći dokaze za Wo Fatova nedjela. U međuvremenu, McGarett se sakriva u kući doktora Maxa Bergmana (Masi Oka).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema priči Leonarda Freemana, nakon oduševljenja kritike i gledateljstva serijom koja je postala jedan od najvećih televizijskih hitova sezone, CBS i izvršni producenti Peter Lenkov, Alex Kurtzman i Roberto Orci bez razmišljanja krenuli su u nove priče na tropskom turističkom otoku, na kojemu treba iskorijeniti kriminal. Novu sezonu u Americi je u prosjeku pratilo više do 10 milijuna ljudi po epizodi, u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina, te seriji potvrđujući status jedne od najuzbudljivijih akcijskih serija današnjice.

Hawaii Five-0 pratimo srijedom od 23:40 sati na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo