JEDNA DUŠA, A NAS DVOJE: / "HDZ I SDP sigurno imaju rupu za vezu u sredini"

Image
Foto: Facebook
18.8.2015.
15:21
Facebook
VOYO logo

MOST Nezavisnih lista na svom se Facebook profilu u utorak našalio na račun najvećih hrvatskih stranaka HDZ-a i SDP-a. Objavio je fotografiju zgrade u kojoj je središte obiju stranaka s natpisom, ali u obradi dodao natpis "Jedna duša, a nas dvoje", inače stihove iz pjesme Marka Perkovića Thompsona. Fotografiju su objavili uz komentar: "Ne dopustimo im da samo zamjene katove dok Hrvatska propada!".

Zgrada u kojoj su zaista smješteni i SDP i HDZ Virovitičko-podravske županije nalazi se u na Trgu Kralja Tomislava u Virovitici i odmah su je prepoznali brojni građani te je u samo četiri sata prikupila oko 700 "lajkova", a podijeljena je 70-ak puta. Ispod fotografije su se našli i brojni komentari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedni druge dovode na vlast"

"Ionak' sigurno imaju rupu za vezu u sredini", prokomentirao je D. K.

"Nadam se da će im pametni ljudi pomrsiti račune", napisala je M. T. dok joj je R. P. odmah odgovorila: "Neće , jer ako slučajno izgube onda će se ukoalirati pa eto nama istih đavola sljedećih bar pet mandata."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina, oni jedan drugog dovode na vlast, to nema nigdje u svijetu", napisao je Z.H. dok je E. P. zaključila: "...i godinama tako".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo