SPLITSKI KRALJ / Splićanin zabavio grad i društvene mreže: 'Ovaj je k'o naši političari, sve za fotelju, fotelju nizašto'

Image
Foto: Facebook/Dnevna doza prosječnog Dalmatinca

Dok troje građana sjedi na barskim stolcima i uživa u kavici i razgovoru, četvrti član tog društva, čini se, nije baš bio zadovoljan 'smještajem'u kafiću.

27.5.2017.
15:07
Facebook/Dnevna doza prosječnog Dalmatinca
VOYO logo

Ovih je dana na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca objavljena fotografija snimljena na splitskim ulicama, koja prikazuje zanimljiv prozor iz jednog splitskog kafića. Dok troje građana sjedi na barskim stolcima i uživa u kavici i razgovoru, četvrti član tog društva, čini se, nije baš bio zadovoljan 'smještajem'u kafiću. Tako se fotografiji vidi kako sjedi u svojoj fotelji i ispijava kavu u kafiću. 

Fotografija je potpisana riječima: 'Standardno popodne na splitskim ulicama', a ubrzo se razvila i diskusija na temu spomenutog gospodina koji navodno već godinama 'gura' tu fotelju po gradu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnoge je prizor zabavio, a komentari su uistinu šaroliki od "Ovaj je k'o naši političari, sve za fotelju, fotelju nizašto", "dnevni boravak na ulici-zašto ne", "Udobnost na prvom mjestu", "A pametna čovika još samo kusin i odmor za pet", "čovjek je u mladosti možda imao želju da zasjedne u fotelju - kako želju ispunio nije... nadoknadu radi za ono od prije"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo