KRIVUDAO PO CESTI / Jedan od šefova zagrebačke policije isključen iz službe: 'Usosila' ga dojava građana, kasnije odbio alkotest

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Iz policije su otkrili da nisu mogli stupiti u kontakt s njim te noći pa nisu mogli potvrditi navode o vožnji pod utjecajem alkohola. Zbog toga su mu idućeg dana kad je stigao na posao ponudili alkotest što je on odbio pa ga je načelnik Policijske uprave zagrebačke isključio iz službe

1.12.2023.
18:00
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Načelnik Sektora za javni red i sigurnost zagrebačke policije Davor Posilović isključen je iz službe nakon što su ga građani prijavili da je početkom tjedna kod Zaprešića automobilom krivudao po cesti, javlja Jutarnji list.

Posilović je idućeg dana odbio alkotestiranje, a protiv njega slijedi prekršajni prijedlog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrebačka policija potvrdila je da su njihove kolege iz Zaprešića u ponedjeljak iza 21 sat dobili dojavu građana da vozač u Renault Meganu čini više prometnih prekršaja.

Image
UPRAVO POTVRĐENO /

Podignuta optužnica protiv šefa HEP-a Frane Barbarića zbog bespravne gradnje na otoku Hvaru

Image
UPRAVO POTVRĐENO /

Podignuta optužnica protiv šefa HEP-a Frane Barbarića zbog bespravne gradnje na otoku Hvaru

Utvrdili su da je za volanom bio Posilović koji će, kako navode, biti prekršajno procesuiran sukladno odredbama Prekršajnog zakona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz policije su otkrili da nisu mogli stupiti u kontakt s njim te noći pa nisu mogli potvrditi navode o vožnji pod utjecajem alkohola. Zbog toga su mu idućeg dana kad je stigao na posao ponudili alkotest što je on odbio pa ga je načelnik Policijske uprave zagrebačke isključio iz službe.

"Priopćavamo Vam da policijski službenici ove Policijske uprave nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem u cilju utvrđivanja možebitnih drugih prometnih prekršaja na području Grada Zagreba počinjenih od strane navedenog te je u tijeku utvrđivanje elemenata disciplinske odgovornosti za povrede službene dužnosti sukladno odredbama Zakona o policiji", istaknuli su iz policije za Jutarnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: DORH iz medija saznao da je Banožić pušten iz bolnice: Je li uopće ispitan i je li mu oduzeta vozačka dozvola?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo