PODSJETNIK /

Sjećate li se profesora koji je prije 6 godina plakao zbog okretišta: danas je pobjedio na izborima

Image
Foto: Facebook/Ante Kovač

Kovač je zaplakao od sreće jer je rotor, kako je tada rekao, bio jedino što je tadašnji župan, Darko Milinović, napravio u Korenici.

4.6.2017.
23:20
Facebook/Ante Kovač
VOYO logo

Prije šest godina Ante Kovač, kao profesor hrvatskog jezika u OŠ dr. Franje Tuđmana u Korenici  svojom je izjavom oduševio Hrvatsku. Naime, komentirajući novouređeno okretište autobusa na školskom parkiralištu, on je zaplakao od sreće. Tada je izjavio da je taj rotor bilo jedino što je tadašnji župan, Darko Milinović, napravio u Korenici.

Danas je Ante Kovač postao načelnikom općine Plitvička Jezera, dok je Milinović prije dva tjedna postao županom. Ante Kovač osvojio je 50,88 posto glasova i pobijedio HDZ-ova Borisa Luketića s 47,14 posto.

Kovačevo spomenuto  plakanje očito je sarkastično, kao da mu nije jasno zbog čega kamere zabilježavaju okretište, tako da karikaturski briše krokodilske suze s lica. Video je svojedobno bio vrlo popularan, a možete ga pogledati OVDJE, Ante Kovač se pojavljuje na 0:53.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne treba nam više ni voda, evo... dimnjačar, da čekam 20 dana, ne treba ni dimnjačar ni ništa kad imamo, evo, pogledajte, ovako divno okretište. A imamo, evo baš smo sad zamijenili WC školjku u WC-u pa će biti sigurno otvorenje pa eto dođite kroz par dana", navodi šaljivi Kovač u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo