KARAMARKO: / 'U tijeku je medijski linč na moju obitelj i mene! Odlučio sam se povući iz svih procesa donošenja odluka o Ini'

Image
Foto: PIXSELL
12.5.2016.
16:13
PIXSELL
VOYO logo

I Tomislav i Ana Karamarko negiraju bilo kakav sukob interesa, a Ana Karamarko tvrdi da je prekinula poslovni odnos u trenutku kada je postalo jasno da će njezin suprug ući u vladu.

Karamarko je na Facebooku napisao da je zbog medijskog linča na njegovu obitelj i njega osobno, donio odluku da se izuzme iz svih procesa koji podrazumijevaju donošenje bilo kakvih odluka oko Ine, sve dok Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa ne donese odluku prema zahtjevu koji mu je uputio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov status na Facebooku prenosimo u cijelosti:

"[IZUZIMAM SE IZ PROCESA DONOŠENJA ODLUKA O INA-i]

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog medijskog linča na moju obitelj i mene osobno, donio sam odluku da se izuzmem iz svih procesa koji podrazumijevaju donošenje bilo kakvih odluka oko Ine, sve dok Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa ne donese odluku prema zahtjevu koji sam im uputio.

Dosad sam se zalagao za povlačenje iz arbitražnih postupaka i to obostrano; i Republike Hrvatske, ali i mađarske strane. Na taj sam način htio prekinuti promašenu politiku prošle neuspješne Vlade i još neuspješnijeg premijera koji je svojom politikom Hrvatsku posvađao sa svima i doveo nas na rub međunarodne izolacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju nepovoljnog ishoda arbitražnih postupaka Hrvatskoj prijeti šteta koja se broji u milijardama kuna. Pritom nije zanemariv podatak kako svake godine skupo plaćamo i odvjetničko društvo koje zastupa Republiku Hrvatsku u ovim postupcima", napisao je Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MILANOVIĆ: Sve je jasno! Karamarko nije dao ostavku, tražit ćemo glasanje o opozivu... Pa neka Most kaže što misli

Sve o aferi Ane Karamarko pročitajte OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo