JE LI OVO STVARNO MOGUĆE? / Pogledajte sanaciju zgrade u središtu Zagreba čiji se zid nadvio nad dvorište vrtića

Image
Foto: Facebook

Ipak, ima i onih koji tvrde da drugačije ne ide

23.12.2020.
23:44
Facebook
VOYO logo

U Grupi Zagreb te zove objavljena je fotografija zgrade u zagrebačkoj Haulikovoj ulici čiji se zid počeo odvajati, a ono pto najviše privlači pozornost je pokušaj sanacije.

"Zanimljiva obnova zida koji se 20cm odvojio od zgrade; Haulikova, dvorište dječjeg vrtića", stoji u opisu fotogafije zgrade čiji je zid povezan vrpcama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima jedna pjesma: Zid ruši vlaga a čovjeka tuga. Mislim da je prigodna samo nek je spomenika i fontana a ljudi nek zive u kontejnerima i studentskim domovima, žalosno.", "Ma dobro je to. Pa nije to fontana, pa da treba urediti kak spada", neki su od komentara ogorčenih Zagrepčana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No bilo je i onih koji jednostavno ističui da drugačije nije moglo: "To je dobro. Zid je ipak malo čvršći - skela se treba postaviti - pa ciglu po ciglu. Jako kompleksno. Izgleda malo "a je to" , ali to je tako. Ako ima netko bolje rješenje neka javi. Za dodatnu informaciju - sanacija je u dvorištu bloka zgrada i ne može se prići s teškom mehanizacijom (kolni ulaz za kočije). Bandića ne podržavam", "Obnova i sanacija nisu isti pojmovi. Ovdje je očito riječ o privremenoj sanaciji. I onaj tko se imalo razumije u građevinu jasno mu je da je ta sanacija napravljena sasvim solidno. I da služi svrsi. A svrha je da zid ne padne prije nego ga na siguran način uklone. "

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo