SVI SU U ŠOKU / Je li Marinin otac ubojica Nikoline majke?!

Image
Foto: RTL

Dok zajedno tragaju po stvarima Šeperovih, Nikola i Marina pronalaze fotografiju medaljona koji nevjerojatno sliči Marininom. U šoku su, jer bi to značilo da bi Josip mogao biti ubojica Nikoline majke…

9.10.2013.
11:33
RTL
VOYO logo

U večerašnjoj epizodi 'Tajni', koja se emitira od 20.00 sati na RTL Televiziji, Ivan uvjerava Marinu da pristane na oporuku, no ona je oprezna, za razliku od Nene i Marka koji se vesele boljoj budućnosti.

Za to vrijeme Brigita nagovora Roberta da Marini preda lažno Josipovo pismo kako bi Marina pomislila da joj je otac možda ipak živ!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

I dok je Ivan u šoku zbog pisma za koje je saznao, jer zna da je Josip mrtav, Brigita hini šokiranost i još dodatno potpiruje Ivanovu paranoju. Nikola u međuvremenu odluči priznati Marini istinu o svom identitetu i baš kad joj želi sve ispričati, ona ga preduhitri informacijom da bi Josip mogao biti živ!

Image
Foto: RTL

Dok zajedno tragaju po stvarima Šeperovih, Nikola i Marina pronalaze fotografiju medaljona koji nevjerojatno sliči Marininom. U šoku su, jer bi to značilo da bi Josip mogao biti ubojica Nikoline majke…, no je li to istina, ne propustite pogledati večeras, od 20.00 sati na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/RTL.tajne

Image
Foto: RTL
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo