PRIJAVILI POLICIJI / Javio se drugi Puljkov zamjenik oko incidenta na Maksimiru: 'Još vire Mamiću iz š***a. Da je to bilo u Splitu...'

Image
Foto: Facebook, Antonio Kuzmanić / Zeljko Lukunic, Miroslav Lelas/PIXSELL

Zamjenik splitskog gradonačelnika Bojan Ivošević ranije je otkrio da su se 'tri junačine' zaletjele na automobil s dva zamjenika gradonačelnika Splita, predsjednikom Gradskog vijeća Splita i jednom ženom prilikom čega su razbili retrovizor. 'Iz auta su izašla dva zamjenika, a njih trojica utekla. Meni bi bilo neugodno', objavio je na Facebooku.

18.12.2023.
10:36
Facebook, Antonio Kuzmanić / Zeljko Lukunic, Miroslav Lelas/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević na Facebooku objavio kako je ispred Maksimira napadnut automobil u kojem je bio s kolegama, javio se i drugi zamjenik gradonačelnika Antonio Kuzmanić.

Istaknuo je da je incident prijavljen policiji, a da su napadači pobjegli te je osuo paljbu po njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Retrovizor ću promijeniti, limariju na vratima popraviti, ali napasti dva zamjenika gradonačelnika i predsjednika gradskog vijeća (čovjeka od 65 godina) u Zagrebu, e to je dno dna. Razbiti mi auto jer su frustrirani i manjkom IQ-a, jer još vire Mamiću iz š***a. Da je bila obrnuta situacija u Splitu, digla bi se vojska. Pričalo bi se o huliganima u Splitu i ne znam što još. A je l' to možda Zagreb postao grad slučaj?

Image
Foto: Facebook / Antonio Kuzmanić

Inače, prijavljeno je sve policiji, očevid napravljen! I da, ona 3-4 papka su pobjegla. Baš me zanimaju mediji sutra i naša vrijedna oporba", napisao je u komentaru ispod Ivoševićevog statusa na Facebooku i priložio fotografiju oštećenog retrovizora kojeg je zalijepio trakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, sve se dogodilo ispred stadiona nakon derbija Dinama i Hajduka u kojem su domaćini i splitska momčad podijelili bodove.

Ivošević je ranije otkrio da su se "tri junačine" zaletjele na automobil s dva zamjenika gradonačelnika Splita, predsjednikom Gradskog vijeća Splita i jednom ženom prilikom čega su razbili retrovizor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'TRI JUNAČINE' /

Ivošević progovorio o incidentu nakon derbija: 'Izašla dva zamjenika, a njih trojica utekla'

Image
'TRI JUNAČINE' /

Ivošević progovorio o incidentu nakon derbija: 'Izašla dva zamjenika, a njih trojica utekla'

"Iz auta su izašla dva zamjenika, a njih trojica utekla. Meni bi bilo neugodno", objavio je na Facebooku.

Nije ovo jedini incident koji je obilježio sinoćnji derbi koji je proglašen utakmicom visokog sigurnosnog rizika. Igrači se nisu pošteni zagrijali na terenu, a Torcida je u drugoj minuti napravila kraći prekid utakmice nakon što su ubacili tri baklje na teren. Jedna od njih je zamalo pogodila vratara Hajduka Ivana Lucića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije utakmice policija je okružila pedesetak navijača Hajduka i spriječila mogući dogovoreni navijački obračun na Savskom nasipu. "Došli smo do informacije da su se okupili na nasipu u blizini jezera Bundek i hitnom žurnom intervencijom stavljen pod kontrolu, popisani, snimljeni i sigurno dopraćeni u zonu stadiona", potvrdio je za RTL Danas načelnik Policijske uprave zagrebačke Marko Rašić.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Priveli smo 34 navijača. Za one koji su se vratili iz Grčke smo zatražili zabranu pristupa svim sportskim natjecanjima'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo