JANDROKOVIĆ NIJE ZABRINUT ZA VLADU: /

'Radi se o jednoj ishitrenoj odluci u prvom redu SDP-a'

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
27.10.2017.
21:22
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Jandroković je to izjavio u razgovoru za Dnevnik Nove TV u petak navečer, dodao kako nije zabrinut i da na tome pitanju sasvim sigurno neće pasti većina. "Radi se o jednoj ishitrenoj odluci u prvom redu SDP-a", rekao je dodavši kako je inicijativa potpuno nepotrebna. Smatra kako su se u SDP-u poveli za novinskim članicima te da nisu dovoljno promislili o onome što rade.

AFERA AGROKOR NIJE NAŠTETILA HDZ-u, SDP ZAUSTAVIO PAD: Stranka zbog koje je Vlada opstala ima tek 1 posto podrške!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetio je i da je razgovarao s Miloradom Pupovcem te dodao kako je siguran da će 78 glasova u Hrvatskom saboru, a možda i koji više, poduprijeti Vladu Andreja Plenkovića.

Komentirajući ugovor o roll up kreditu za Agrokor, podsjetio je kako kako je to bilo vrijeme u kojem je prijetio veliki fijasko cijelog Agrokora. "Govorilo se tada o slomu Agrokora koji bi sa sobom povukao na desetke dobrih firmi koje su njegovi dobavljači", rekao je dodavši kako bi se time u velikoj mjeri uništilo hrvatsko selo, poljoprivredni proizvođači, a više desetaka tisuća ljudi ostalo bi bez posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ NIJE PREVIŠE ZABRINUTA: ‘Javnost treba znati, ali život se ne svodi samo na Agrokor’

Po Jandrokovićevim riječima, pomoću "lex Agrokor" taj proces je uspješno zaustavljen. "On se nije dogodio i danas imamo puno kontroliraniju situaciju", rekao je i dodao kako nije samo Knighthead kreditirao Agrokor, nego još tridesetak drugih firmi, kompanija, banaka.

Na novinarsku tvrdnju da je Knighthead kreditirao u najvećoj mjeri, Jandroković je odgovorio kako je Knighthead dao 20 posto, a druge dvije banke 18 i 19 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo