'NIJE IM STRANO' /

Jandroković brani predsjednicu: 'Mladi danas sve češće rade od kuće, plaća od 8000 eura je moguća'

Image
Foto: Marko Prpić/Pixsell

Tvrdi da je predsjednica ostvarila izvanredne rezultate na međunarodnom predstavljanju Hrvatske pa ima kontakte koji mogu ostvariti rečeno

16.12.2019.
13:57
Marko Prpić/Pixsell
VOYO logo

Predsjednik Sabora GordanJandroković branio je predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović i njenu izjavu o tome da ima dogovore s državama, koji će omogućiti mladima da preko interneta zarađuju čak osam tisuća eura.

"Predsjednica je ostvarila izvanredne rezultate na međunarodnom predstavljanju Hrvatske, ima mnoge kontakte i razgovarala je s hrvatskomdijasporom pa zna one koji bi mogli ostvariti takvu vrstu suradnje", kazao je Jandroković pa nastavio u ponešto smušenom tonu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očito je da se danas dosta izmijenio način rada, pogotovo mlađih generacija, oni često rade od kuće i zarađuju vrlo dobro. Računalni stručnjaci, nije im takva teza strana i ja znam da je sve više onih koji rade od kuće i zarađuju bolje od onih koji odlaze na radna mjesta."

Inače, predsjednica je bila podosta odlučna u izjavama o plaći od osam tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neki tvrde da se to ne može. Tvrdim da se to može, jer već imam dogovore s nekim državama, da nam Hrvati odu na obuku negdje drugdje i da se vrate u Hrvatsku, da rade preko interneta u nekoj drugoj državi, a u Hrvatskoj zarađuju osam tisuća eura. Zamislite što to znači za naše mlade", istaknula je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo