Jambu je Sanader smiješan čovjek

Gradonačelnik Metkovića Stipe Gabrić Jambo pojavio se na predizbornom skupu Ive Josipovića u hotelu Narona iako je izjavio kako podržava njegovog protukandidata Milana Bandića.

4.1.2010.
16:32
VOYO logo

Stipe Gabrić Jambo objasnio je da se na skupu pojavio jer je to uradio za sve predsjedničke kandidate koji su u predizbornoj kampanji za prvi krug izbora posjetili Metković.

"Ja podržavam svog prijatelja Milana Bandića", rekao je Jambo i najavio superiornu pobjedu Bandića na izborima. Svoj optimizam temelji na tome što se dobar dio biračkog tijela nije odazvao na izbore zbog blagdana, ali sad se, kaže, birači mobiliziraju. Dodao je i kako smatra da će Bandiću značajno pomoći nekadašnji dvosatni sastanak s kardinalom Bozanićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, upitan da komentira postupak bivšeg stranačkog kolege Ive Sanadera, Jambo je rekao kako smatra da je on smiješan čovjek.

"On je smiješan čovjek koji je bez riječi i pozdrava otišao i napustio brod na kojem je sve otkazalo, a sad šest mjeseci kasnije kaže da je to zato jer nije htio trgovati hrvatskim teritorijem. Ali, ovo što je napravio i došao u stranku kao na 5. opći sabor stranke s 'borbašima', to je nedopustivo", izjavio je Jambo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo