Jakovčić najavio da se povlači iz politike!

Nakon 20 godina djelovanja u politici, aktualni šef IDS-a Ivan Jakovčić najavio je da uskoro napušta politiku i okreće se - biznisu.

24.3.2012.
8:55
VOYO logo

Naime, u intervjuu za Novi listJakovčić je na pitanje hoće li mu Damir Kajin biti protukandidat na unutarstranačkim izborima kazao: "Imamo niz sposobnih ljudi. Samo je pitanje hoću li se ponovno kandidirati".

Odluku o kandidaturi na stranačkim izborima donijet će, pojasnio je, nakon lokalnih izbora, a odlučan je da se više neće kandidirati za župana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da ću se vratiti u poslovni svijet, u biznis. Podsjećanja radi, bio sam jedan od najmlađih zastupnika stranih tvrtki u bivšoj Jugoslaviji, zarađivao odličan novac, i rado bih se vratio u biznis. Teško se mogu motivirati dalje u politici. Trebam nove izazove. U 20 godina politički posao odradio sam pošteno, mada su mi se stalno pokušavale 'zalijepiti' afere, pa i korupcijske i svakakve. IDS se pokušavao diskvalificirati. Ali ja ću otići dignuta čela", kazao je Jakovčić.

Također, Jakovčić je potvrdio da je vjerojatno da će osnovati vlastitu tvrtku, te da će neki projekti biti vezani uz Istru, a neki će biti međunarodnog karaktera. "Uskoro će se znati više. Sad još ne bih o tome", kazao je Jakovčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo