FOTO: / Jadranka Kosor progovorila o izbacivanju iz HDZ-a

Jadranka Kosor kaže da je znala kakva će biti odluka Visokog časnog suda istog trena kada je došla na suđene. Znak za to bilo joj je ponašanje Florijana Borasa.

1.3.2013.
16:36
VOYO logo

"Nije mi lako. Posebno mi nije svejedno kad vidim tko je donio tu odluku", riječi su kojima je Jadranka Kosor komentirala odluku Visokog časnog suda o njenom izbacivanju iz stranke. Dodala je kako joj je potporu dalo puno članova HDZ-a među kojima i Vladimir Šeks, ali nitko iz Kluba zastupnika. Odluka Suda za nju je, tvrdi očekivana.

"Znala sam da je presuda napisana čim smo došli na 'suđenje'. Pa Florijan Boras nije uzeo ni minutu da pročita moje prigovore na sastav i rad VSČ-a", kazala je Kosor dodajući kako je prigovorila da dvojica od trojce članova Suda po Statutu nisu smjela biti ondje, te da ju Gradski odbor nije mogao prijaviti Sudu jer je ona članica Središnjeg odbora. Govoreću u Hrvatskoj uživo HTV-a također je kazala da je poziv za sud poslan na drugo ime, a ne njeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kome da se žalim?'

Prema njenom mišljenju, odluka Suda je u stvari politička odluka vrha stranke koja je donesena odavno, a koju je to tijelo samo trebalo potvrditi. Prigovor da ne radi svoj posao nazvala je tragikomičnim, te je podsjetila da je Tomislav Karamarko kazao kako se on neće pojavljivati u Saboru što mu je dužnost.

Na pitanje hoće li se žaliti, Kosor je odgovorila: "A kome da se žalim?". Dodala je i da će zadržati svoj mandat u Saboru, ali i da se boji podmetanja koje je već doživljavala. Kao jedno od njih navela je i informaciju u medijima da se priprema za mjesto europarlamentarke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo