BLOCKBUSTER NA RTL-u / J. Lo će vam pokazati da postoji više načina kako osnovati obitelj

Image
Foto: RTL

Plan je naći ljubav, udati se i imati dijete - no ne nužno tim redom.

12.10.2013.
8:59
RTL
VOYO logo

Zoe (JenniferLopez) je svjesna da joj biološki sat otkucava, a kako još uvijek nije našla muškarca s kojim bi osnovala obitelj, odluči postati samohrana majka. I baš tog dana, kada je plan provela u djelo, Zoe upozna Stana (Aley O’Loughlin), šarmera koji joj se učini kao odličan materijal za oca.

No Zoe je sad već trudna pa prizna Stanu da očekuje dijete. Na njezino veliko iznenađenje, zavodnik je pun entuzijazma i želi ostati s njom. No pravi test ih tek očekuje - planiranje vjenčanja, zajednički život i dijete na putu - može li par preživjeti sve te turbulencije?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Plan B" je kvalitetan i uspjeli izdanak žanra romantične komedije, što je teže ostvariti nego što mislite. U svakom slučaju, najveća atrakcija filma je pjevačica/glumica Jennifer Lopez, koja odlično funkcionira u paru s Alexom O’Loughlinom kojeg će gledatelji RTL prepoznati kao glavnog glumca "Hawaii-0".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljepši spol će nakon pogledanog filma sigurno osjetiti olakšanje jer na svijetu još uvijek postoje dobri muškarci, a svi koji se odluče za gledanje, bez obzira na spol, sigurno će znati cijeniti dobre šale, u ovom zabavnom i dirljivim filmu koji ukazuje na to da postoji više načina kako osnovati obitelj.

"Plan B" pogledajte večeras od 20:05 na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike