parlamentarni izbori /

Izbornu noć pratite na RTL-u u najmodernijem studiju u Hrvatskoj: 'Pripremamo dosta iznenađenja!'

Iznenađenjima nema kraja pa će tako za ovim stolom uz stare analitičare, biti i nekih novih uloga

4.7.2020.
18:46
VOYO logo

Za nešto više od 24 sata doznat ćemo prve rezultate izbornih anketa i to u našem studiju gdje će sve informacije u vezi izbora analizirati naši gosti. Među njima ima i iznenađenja. Izborni dan na RTL-u pratite od jutra, a iza kulisa emisije Izbori 2020. vodi vas Donna Diana Prćić.

Sitno se broji

Posljednje pripreme u skladu s epidemiološkim mjerama u najmodernijem studiju u Hrvatskoj uoči odluke birača. Sitno se broji do izborne noći na RTL-u. Voditeljski par ne sumnja da je pred svima dinamična noć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Izbori će biti neizvjesni. Bit će neizvjesno tko će nam se sve pridružiti u studiju, nećemo vam otkriti naše male tajne, zato budite uz nas od 18.30 sati'', izjavila je voditeljica RTL Danas Ana Brdarić.

''Bit će akcije, bit će možda ljubića, humora, bit će svega, ma kakve serije, budite uz izbornu noć na RTL-u!'', pozvao je gledatelje Tomislav Jelinčić, voditelj RTL-a Danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A odmah nakon RTL-a Danas, u 19 sati nakon što se zatvore birališta, gledatelji će doznati prve informacije koje će prezentirati RTL-ova politička reporterka Damira Gregoret.

''Čim završi izborna šutnja, donijet ćemo prve rezultate izlaznih anketa, ponovno ćemo ih osvježiti, a nakon toga objavljivati prve neslužbene rezultate Državnog izbornog povjerenstva - što ukupne za cijeli Sabor, što pojedinačno, dakako po izbornim jedinicama. A kolege reporteri će prenositi atmosferu i razgovarati s najrelevantnijim gostima na 11 lokacija. Sve pod budnim uredničkim okom iz režije'', kazala je politička reporterka Damira Gregoret.

''Naši gledatelji svakako mogu očekivati zanimljivu i napetu izbornu noć koja bi, prema svemu sudeći, mogla potrajati sve do jutra'', izjavila je Ana Bulić, urednica emisije Izbori 2020.

Image
Izbori 2020. na RTL-u /

U izbornoj noći u ulozi komentatora bit će i naš Zoran Šprajc: 'Ujutro idem na visinske pripreme, na Sljeme'

Image
Izbori 2020. na RTL-u /

U izbornoj noći u ulozi komentatora bit će i naš Zoran Šprajc: 'Ujutro idem na visinske pripreme, na Sljeme'

Beskrajna iznenađenja

U studio će uz naše analitičare tijekom večeri dolaziti zanimljivi gosti, ali neću vam sve otkriti, ostanite i sutra uz RTL i pratite s nama izbornu noć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznenađenjima nema kraja pa će tako za stolom uza stare analitičare, biti i nekih novih uloga.

''Na predsjedničkim izborima svega je bilo za ovim stolom, svi se sjećaju i svađa i žustrih rasprava, ovaj put isto će toga biti, ali u malo drukčijem sastavu. Ovdje će biti Puhovski, Macan i naš novi komentator i analitičar Zoran Šprajc'', rekla je urednica RTL Direkta Mojmira Pastorčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve to uz visoke produkcijske standarde.

''Produkcijski smo dosta ozbiljno pristupili ovom projektu, to ste prošloga tjedna mogli vidjeti u minisučeljavanjima koje smo imali svaku večer, vrhunac toga bio je RTL Duel kad smo prvi put pokazali nešto drukčije u Hrvatskoj, a pravi vrhunac će biti u nedjelju kada vam pripremamo dosta iznenađenja'', rekao je voditelj produkcije u Informativnom programu Alen Kezele.

A prije neizvjesne i duge izborne noći, budite uz RTL cijelog dana uz naš informativni program.

Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo