IZ NJEGOVIH USTA... /

Izbornik Babić puca visoko: 'Nije ovo moj vrh - ja želim zlato na olimpijskim igrama!'

'Prva utakmica je uvijek teška i ja kao izbornik sam zadovoljan. Pobijedili smo neugodnu Bjelorusiju. Idemo dalje - večeras počinjemo analizu za Norvešku', rekao je Babić

15.1.2016.
17:52
VOYO logo

Hrvatska muška rukometna reprezentacija 27-21 (15-15) pobjedom protiv Bjelorusije u susretu 1. kola skupine B započela je svoj nastup na Europskom prvenstvu u Katowicama.

"Zadovoljan sam. Sigurno da možemo igrati bolje. Pokazali smo puno dobroga u drugom dijelu, u prvom smo bili mekani osobito na poziciji halfa. Prva utakmica je uvijek teška i ja kao izbornik sam zadovoljan. Pobijedili smo neugodnu Bjelorusiju. Idemo dalje - večeras počinjemo analizu za Norvešku", rekao je nakon susreta izbornik Željko Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koje stvari treba popraviti?

"Moramo biti opušteniji. Danas smo bili u grču koji je prouzročio puno promašaja početkom prvog poluvremena. A trebamo i bolje trčati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S kreacijom ste zadovoljni?

"Vjerujem da ćemo svakim danom igrati sve bolje. Bit ćemo lucidniji i preciziniji s vremenom. Vjerujem da ćemo igrati bolje iz utakmice u utakmicu".

Bit će puno težih trenutaka od ovih?

"Bit će sigurno - dolaze jači protivnici, dolazi više stresa i sigurno da će biti puno zanimljivije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je sigurno na neki način vrh Vaše trenerske karijere. Kako ste se osjećali kad je svirala himna?

"Ne bih ja rekao da je ovo moj vrh. Kad osvojimo zlato na olimpijskim igrama, to će biti vrh. A ja se uvijek dobro osjećam".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosta je dinamično na klupi?

"Dobro, to je OK", zaključio je izbornik Babić.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo