i to se događa /

Izbori u Splitu: mrtva utrka Hajduka i Spužve Boba, jedan glas dobila je i Ava Karabatić

Prvi izbor splitskih birača pored Andre Krstulovića Opare i Željka Keruma je Hajduk, drugi Spužva Bob, treći Tito, a četvrta je Lidija Bačić

6.6.2017.
16:00
VOYO logo

Prema nevažećim listićima - prvi izbor splitskih birača pored Andre Krstulovića Opare i Željka Keruma je Hajduk, drugi Spužva Bob, treći Tito, a četvrta je Lidija Bačić, javlja reporter RTL-a iz Splita Hari Kočić.

Hajduk i Spužva Bob su do kraja vodili mrtvu utrku, ali pobjedu je ipak odnio Hajduk. Zanimljivo. kako neslužbeno saznajemo, jedan glas dobila je i Ava Karabatić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U splitskom Gradskom izbornom povjerenstvu traje brojanje nevažećih listića koje je tražila Hrvatska građanska stranka, odnosno Željko Kerum, a na brojanje je došao i Davor Grčić Gaga, predstavnik HGS-a i Kerumov kandidat za dogradonačelnika.

Pregledavanje listića trajalo je od sati sati ujutro do 15. 45. Kako javlja naš reporter, 110 je nevažećih listića koji su sporni svima. Radi se o listićima na kojima su birači nekoga zaokružili, a neku drugu osobu, mislivši očito da tako treba, prekrižili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HGS-u Željka Keruma sporno je 900 listića. U toj stranci tvrde da je na tim listićima bilo zaokruženo ime Željka Keruma, ali da su kasnije, HDZ-ovci križali listić učinivši ga time nevažećim. Iz HGS-a su najavili podizanje kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

PROČITAJTE JOŠ:

>> I tko kaže da Splićani nemaju smisla za humor: Spužva Bob ima zavidan broj glasova

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo