'PUSTI ME PROĆ' / Bankomat u Splitu niknuo na posve suludom mjestu, reagirao i Ivošević

Image
Foto: Facebook/Get getanima

'Kada je 2020. godine donesena odluka o bankomatima "slučajno" je zaboravljeno propisati kazne za iste kada se postave bez ugovora i odobrenja konzervatora' ističe dogradonačelnik, dodajući kako će se sada to ispraviti

17.7.2022.
14:26
Facebook/Get getanima
VOYO logo

Nakon što je Dalmatinski portal objavio kako je mimo svih pravila niknuo bankomat u jednoj od najužih ulica na svijetu, koju Splićano odmilja zovu 'Pusti me proć', na Facebooku se oglasio i splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević.

"Trenutno u staroj gradskoj jezgri postoji više od stotinu bankomata bez ugovora s Gradom Splitom, od čega više od 80% nema niti odobrenje konzervatora. Nažalost kada je 2020. godine donesena odluka o bankomatima "slučajno" je zaboravljeno propisati kazne za iste kada se postave bez ugovora i odobrenja konzervatora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do nove Odluke o komunalnom redu jedino konzervatorska inspekcija može napraviti nešto po ovom pitanju, a u budućnosti očekujte potpunu zabranu bankomata kojima se pristupa s javne površine u staroj gradskoj jezgri. Kako bi to trebalo izgledati u budućnosti možete vidjeti na Marmontovoj ili Voćnom trgu gdje postoje bankomati 24/7 dostupni unutar poslovnih prostora",  napisao je dogradonačelnik na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je na problem nedostatka bilo kakve regulacije postavljanja bankomata upozorio i  portal kada je objavio vijest o novom uređaju u ulici u kojoj se ljudi ne mogu mimioći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo