nova objava / Ivica Todorić: 'Hoće li Vlada sada nacionalizirati i Lidl? Agrokor je bio u neravnopravnoj tržišnoj utakmici'

Image
Foto: Robert Anić/PIXSELL

'Agrokor je kroz neustavni Lex nacionaliziran zbog sistemskog rizika kako je to objasnila Vlada'

15.10.2017.
18:27
Robert Anić/PIXSELL
VOYO logo

Ivica Todorić je objavio novi post na blogu gdje je usporedio rad i veličinu konkurentskih tvrtki s Konzumom. Todorić se pita hoće li Vlada sad "nacionalizirati i Lidl" te je zavapio da je Agrokor bio u neravnopravnoj tržišnoj utakmici. 

U današnjem tekstu, naslovljenom "Hoće li Vlada nacionalizirati i Lidl", Todorić je u PDF dokumentu iznio podatke, uglavnom u obliku tablica i grafova, za koje tvrdi da pokazuju stvarne veličine trgovačkih lanaca u Hrvatskoj i njihov utjecaj na gospodarstvo. U uvodu svojevrsne "mini prezentacije", Todorić je napisao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schwartz grupa je u Hrvatskoj već sada veća od Konzuma. Agrokor je kroz neustavni Lex nacionaliziran zbog sistemskog rizika kako je to objasnila Vlada. Hoće li takav scenarij primijeniti i na Schwartz grupu? Hoće li nacionalizirati i Lidl?

Prezentaciju u nastavku izradio sam kako bih Vam pobliže objasnio stvarne veličine trgovačkih lanaca u Hrvatskoj i njihove učinke na gospodarstvo. Ta je prezentacija ujedno i zorni prikaz Agrokorove tržišne pozicije i veličine našeg napora gdje smo, u potpuno neravnopravnoj tržišnoj utakmici, parirali i najvećim europskim igračima u retailu - napisao je Todorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovu prezentaciju možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo