'NE TREBA MI ISPRIKA' / Turudić odgovorio na Milanovićeve izjave: 'Stavio je metu na moja leđa'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'S indignacijom odbacujem tvrdnje predsjednika Republike Hrvatske i ne želim biti predmet njegovih predizbornih ambicija. Predsjednik RH je svojim huškačkim i prostačkim govorom stvorio atmosferu u kojoj je moguće pucati u moj automobil i stavio je metu na moja leđa', kazao je Turudić

27.3.2024.
15:47
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Sudac i imenovani glavni državni odvjetnik Ivan Turudić komentirao je izjave predsjednika Zorana Milanovića o propucavanju Turudićevog automobila.

Milanović je na upite o propucavanju Turudićeva vozila u ponedjeljak rekao: "Nisam siguran da je propucan, osim ako se nije sam ranio. Kao predsjednik imao sam uvide u neke elemente. Kako se taj metak nije pretvorio u biser to ne znam, ali gospodin je odmah dobio blindirani auto, to voli".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turudić je ranije odbije komentirati spomenute izjave, ali kako piše Večernji list, ipak se odlučio obratiti javnosti. "S indignacijom odbacujem tvrdnje predsjednika Republike Hrvatske i ne želim biti predmet njegovih predizbornih ambicija. Predsjednik RH je svojim huškačkim i prostačkim govorom stvorio atmosferu u kojoj je moguće pucati u moj automobil i stavio je metu na moja leđa. S dubokim prijezirom odbacujem njegove tvrdnje da je pucanje u automobil u kojem vozim članove obitelji izmišljeno ili iskonstruirano. Ne očekujem od njega da mi se ispriča kad se utvrdi istina, niti mi njegova isprika treba", poručio je Turudić.

POGLEDAJTE VIDEO: Sudski vještak komentirao slučaj propucavanja automobila Ivana Turudića

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo