Bravo! / Ivan Pažanin i splitski chefovi kuhaju za Splićane, a sav prihod doniraju stradalima od potresa

Image

"Ovoj hvalevrijednoj akciji su se odazvali brojni mali i veliki lokalni poduzetnici, vlasnici OPG-a, mesari,ribari, pekari,kuhari iz cijele Hrvatske..."

4.1.2021.
11:31
VOYO logo

Splitski chefovi Braco Sanjin, Hrvoje Zirovjević i RTL-ova kulinarska zvijezda Ivan Pažanin s kolegama Stjepanom Vukadinom i Sonibojom Grginom od utorka do nedjelje, 10.1. kuhaju raznovrsna jela za Splićane, a sva prikupljena novčana sredstva bit će uplaćena na račun Zaklade Solidarna.hr i Fonda 5,5 s Petrinjom i Sisačko-moslavačkom županijom te zajedničkim dogovorom preusmjerena najpotrebitijima. 

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Ovim putem vas želimo obavijestiti o dobrotvornoj akciji koju smo pokrenuli za potresom pogođena područja u Banovini kako bismo potaknuli naše drage Splićanke i Splićane da nam se pridruže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da su odlukom Stožera civilne zaštite RH vrata ugostiteljskih objekata privremeno zatvorena kako bi se spriječilo širenje virusa Covid-19 i nismo u mogućnosti posluživati i konzumirati hranu u našim objektima te smo zbog toga poprilično ograničeni, a iskreno i od srca želimo dati svoj doprinos pogođenim područjima, poštujući sve mjere i preporuke Stožera civilne zaštite RH pronašli smo rješenje i nadamo se velikom odazivu i pozitivnim reakcijama sugrađana.

U suradnji s Wolt.hr i Solidarna.hr splitski chefovi Braco Sanjin, Hrvoje Zirojević, Ivan Pažanin s kolegama Stjepan Vukadin, Soniboj Grgin, Kadena teamom i kuharima volonterima od utorka 05.01.2021.-10.01.2021. kuhaju raznovrsna jela koja će svi naši dragi Splićanke i Splićani iz udobnosti vlastitog doma moći naručiti putem Wolt platforme za dostavu hrane, svakim danom od 12:00-22:00. Na jelovniku za dostavu će se narednih dana pronaći razne tjestenine i rižota, kao i tradicionalna dalmatinska jela poput pašticade s njokima, te će cijena pojedinog jela iznositi 60,00 kn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovoj hvalevrijednoj akciji su se odazvali brojni mali i veliki lokalni poduzetnici, vlasnici OPG-a, mesari,ribari, pekari,kuhari iz cijele Hrvatske, proizvođači maslinovog ulja, začina,trgovački lanci i udruge, kao i vinari iz cijele Hrvatske zahvaljujući kojima nam se otvorila mogućnost da svakog kupca za naručena 4 jela možemo darivati s buteljom vina i poklonom iznenađenja.

Ovim putem želimo istaknuti kako će sva novčana sredstva prikupljena od ove akcije biti uplaćena na račun za krizna stanja Zaklade Solidarna.hr i fonda 5.5 s Petrinjom i SMŽ i zajedničkim dogovorom preusmjerena najpotrebitijim obiteljima za obnovu ili izgradnju doma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjesni smo da će se posljedice ove tragedije, nažalost, osjećati još jako dugo. Obnova potresom pogođenih područja će trajati sigurno mjesecima, ako ne i godinama i želimo istaknuti da je ovo tek početak i da ćemo u svakoj prilici dati svoj mali doprinos kako bismo barem djelomično pomogli potrebitima u ovoj velikoj tragediji na način na koji to najbolje znamo, a to je kuhajući.

Ovim putem, također, želimo istaknuti da suosjećamo sa svim obiteljima koje su u ovoj velikoj  tragediji ostale bez svojih domova i izgubili svoje najmilije i da ujedinjeni,kako u svim nedaćama koje su nas zajedno pogodile, tako i u dobru svi zajedno idemo ka nekoj sretnijoj i vedrijoj budućnosti u 2021.godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliko hvala svima koji sudjeluju i koji će sudjelovati" napisao je ovaj Trio Fantastico. 

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo